Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra2222

Moja koleżanka mimo dorosłego wieku nie chodzi na imprezy! Ma zakaz od rodziców!

Polecane posty

Gość kleopatra2222

Bo rodzice jej nie pozwalają. Dziewczyna rok temu zdała maturę, teraz studiuje, pracuję i wychowuje dziecko. Ale gdy ona jest już w domu to rodzice od razu wysyłają ją do opieki nad dzieciakiem. Bardzo jej współczuje.

Gość Mimimiau
No i dziwisz się? Jeśli ma dziecko to niech się nim zajmuje zamiast hasać po klubach. Trochę odpowiedzialności. Jak zrobila sobie dzieciaka to niech się nim opiekuje

Gość Maryssssia
I rodzice bardzo dobrze robią. Jak ma dziecko to powinna się nim zajmować.

Gość kleopatra2222
Ale od czego ma rodziców?

Gość BlueBerry00013
;/ nie dziwie się... ma dzieciaka niech sie nim zajmuje, rodzice nie moga robic wszystkiego za wlasne dzieci... ;/ no heloł ;/

Gość leidi agnes
zakazują jej chodzić żeby nie zrobiła im kolejnego dzieciaka do wychowywania

Gość kleopatra2222
Ale od czasu do czasu chyba ma prawo do spotkań z przyjaciółmi. Imprezy u siebie również nie pozwalają jej robic. Przychodzi ktoś do niej to o 22 musi już stamdąt isc.

No i co z tego?Bez imprez to nie ma po co żyć?Ja też raczej nie chodzę,bo nie lubię i wcale nie uważam,zebym przez to miała gorzej niz inni

Gość kleopatra2222
Ale ona się nawet rozerwac nie może. Jej obowiązki to praca, studia-nauka i dziecko. Rodzice od niej wymagają tego wszystkiego. A goście u niej również nie są mile widziani, ja kiedyś siedziałam u niej do 11 wieczór to zostałam wyproszona.

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275

Gość malaaaaaaaa
imprezowa to ona widac juz byla-teraz niech ponosi tego konsekwence! Pytasz od czego ma rodzicow? napewno nie od wychowywania jej dziecka! Dobrze ze sie nim zajmuja jak jest na uczelini czy w pracy...jeszcze imprez im brakuje a puzniej kolejnego wnuka do opikei??!! A gdzie tatus??

Gość kleopatra2222
Tatuś a skąd mam wiedziec? Moja koleżanka mówi że nic od niego nie chce, a jej rodzice też nie chcą go widziec.

Gość hjghgyg
zajmij sie gówniaro swoim zyciem a nie kolezanki.!twoja kumpela zmajstrowała dzieciaka to niech sie nim OPIEKUJE SAMA jak wiedziałaj jak nogi rozłozyc to wiesz...co za pustaki mysla ze skoro dziadki młode to moga sie opiekowac dzieciorami no w pizdu głupie cipy...żalll

Współczułbym jej rodziców, gdyby nie miała dziecka 🖐️ Było trzeba pominąć ten fakt, wtedy wszyscy razem powyżywalibyśmy się na jej rodzicach-tyranach :classic_cool:

Gość szkoda że tak późno wzięli
się za wychowywanie córki, gdyby nie to to córka nie miałaby teraz bachora jakby jej lepiej pilnowali albo przynajmniej dali na zabieg.