Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella825

nie potrafie tego przebolec

Polecane posty

nie moge po prostu nie moge przebolec tego, ze chlopak z ktorym bylam w przerwie naszego zwiazku a dodam ze to on mnie zostawil, przespal sie z inna dziewczyna..Jak twierdzi to nic nie znaczylo bo zrobil to gdy byl pijany, ale jak moge mu wierzyc? nie jestem z nim teraz ale nadal utrzymujemy kontakt..czuje bardzo wiele do niego ale tak bardzo mnie to boli,ze przy kazdej klotni wypominam mu to..nie wiem co mam robic, jak o tym nie myslec i jak mu wybaczyc..Ciagle pisze i mowi ze mnie kocha i mi wydaje sie ze tez go kocham..ale czy jesli do niego wroce to nie bedzie tak jakbym stracila szacunek do samej siebie?

Skoro nie możesz tego przeboleć, to odejdź i szukaj innego. Przerwa w związku, to PRZERWA i każdy ma prawo robić co chce (Boże drogi... przerwa...).

Gość hey bella!
to ty tu pisałaś kiedyś jako migotka?

Gość naatalkaaa
No cóż jak czujesz, że to była zdrada i nie możesz mu wybaczyć, to go zostaw. Masz prawo czuć jak czujesz. Ale nie ma sensu w takim razie męczyć siebie i chłopaka.

Gość daruj sobie tego chuja
i żyj dalej bez niego

Gość Paweł3333333333
Patrzysz na zdradę jak na koniec świata a to dlatego że jesteś jeszcze młoda. Generalnie seks jest przereklamowany a to że przykładamy do niego tak dużą wagę jest wynikiem naszego religijnego wychowania. Kiedyś na studiach zdarzyło mi się uprawiać seks z dziewczyną na tydzien przed jej slubem :) I co ? Nic. Po 10 latach dalej są małżeństwem. Czy po seksie z inną kobietą przestanę szanować swoją dziewczynę ? Bez jaj :)

ja tez nie rozumiem dlaczego kobiety- zyja pol swojego zycia "w strachu" ze zostana zdradzone - owszem to boli i to bardzo gdy ukochana osoba zawodzi/oklamuje ale to nie koniec siwata;-) zwiazku niejednokrotnie tak ale nie swiata - sa inne, chyba gorsze , nieszczescia tak jak napisal pawel - kobiety sa wychowywane w patriarchalnym spoleczenstwie i postrzegaja same siebie przez pryzmat faceta, strasznie to zalosne;/ a seks to skes - rozkosz dla ciala i tyle;-)

Gość te Pawły
to rzeczywiscie pojeby...znam ich z 5 i kazdy jeden nienormalny...

z dug str jak autorka ma taka schize to lepiej - dla wszystkich - zeby tego nie ciagnac. Ona bedzie zameczac siebie i jego - szkoda zycia;-)

Gość te Pawły
i Ror równiez...nara wiesniaki

czy ja wiem? kazda para jest inna - wazne zeby sie dobrac ale tak szczerze dobac. niestety najczestsze nieszczescia sa tam gdzie kobieta wynosi na piedestal milosc=wiernosci seksualnej, a jej [partner patrzy na sprawe zupelnie inaczej;-)

"[zgłoś do usunięcia] te Pawły i Ror równiez...nara wiesniaki" tyle razy powatrzam - obrazanie to droga dla ludzi mialkich;-)

Gość aaassdffgggccxx
ale skoro to była przerwa a on ją KOCHA to po co sobie dymał inną. zrobił sobie przerwe,żeby zapchać jakaś inną dziurę i zaraz wrócić do autorki? ja bym nigdy nie wróciła do takiego faceta.

tez mi sie wydaje ze on zrobil sobie przerwe na beztroski seks;-)) no coz - tak tez sie zdarza, mezczyzna ktory kocha nie rani

ja naprawde nie wiem juz co mam o tym wszytkim myslec.z jednej strony wierze mu w to ze niby sie napil i nie pamieta ze to zrobil , ale z drugiej strony (przynajmniej tak mi sie wydaje) chlopak, ktory jest totalnie pijany nie dalby rady przespac sie z laska...boli mnie to strasznie naprawde. Do tego dochodzi to ze jak juz chce go zostawic to on mnie straszy, grozi mi ze sobie cos zrobi. I chociaz wiem ze sobie nic nie zrobi to sam fakt ze zastraza mnie w taki sposob, po prostu mnie dobija, bo jak mozna zastraszac kogos kogo sie kocha? wiem ze bedziecie mi radzili zebym go zostawila itp ale to nie jest takie proste bo duzo do niego czuje mimo wszystko.. i boje sie bardzo ze jezeli zrobil to raz to moze zrobic i nastepny...