Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuuuusiaiaa

czy są tu samotne mamy i jak radzicie sobie same opisujecie...

Polecane posty

Gość aguuuuusiaiaa

witajcie... nie uklada mi sie z męzem, zresztą mieszam z nim i z dzieckiem ale i tak czuje sie jak samotna, wszedzie sama, nawet jak on jest w domu. czy warto odejsc?! jak radzicie sobie same? znalazłyscie kogos czy samotna mama jest skazana na desperate lub jakiegos nieudacznika lub p[rzygodny sex lub dozywotnia samotnosc?:(

Gość Mamaa MAmaa
Mama to samo mieszkam z mężem w jego miesznaiu nic nie jest moje nic nie robimy razem i słysze tylko ze do niczego się nie nadaje ...tez chce odejsc ale nie wiem jak sobie poradze.

Gość trg0otopytrtyiporey
A nie możesz zostawić dziecka z mężem i zacząć nowy rozdział w życiu?

Gość mamma uk
witam czytajac opis"samotna mama"myslalam o kobiecie samej z dzieckiem bez faceta ale weszlam i okazuje sie ze nie jestem sama ja tez mam meza ale czuje sie bardzo samotnie , niby wszystko jest dobrze ale czegos brakuje . napisz cos wiecej o sobie ja np mam 21lat i 1,5letnia coreczke... wczesnie zostalismy rodzicami ....

Gość aguuuuusiaiaa
mama uk , a ja mam 22lat, pogadamy na gg?

ja tez jestem samotna mama.nie mam meza.ja juz konkretnie jestem sama;/ chetnie pogadam na gg23627367.jezeli chcesz pogadac zapraszam.chetnie sie wymienie swoja historia z Toba.

Gość dobreeeee
z mężem ci źle i jeszcze nie odeszłaś a już zadajesz pytanie, czy samotne matki znalazły kogoś, mnie jakby było źle z facetem to przez pewien czas nie mogłabym nawet patrzeć na facetów, nie mówiąc już o byciu z jakimś facetem