Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pogoń za ideałem

Tyłeczek do wakacji

Polecane posty

Hello :) Jak myślicie- ile czasu najmniej potrzeba by ujędrnić pośladki tak by może nie były bardzo "twarde", ale nie obwisłe... :P i jakie ćwiczenia są najlepsze i naszybciej działają? Ktoś sprawdził na sobie jakieś? :)

Gość pytaeeee
a na ch*j Ci ten tyłeczek? Masz zamiar nim pracować jako tirówka na A4?. Moja droga, nie dupa zdobi człowieka, no, ale cóż, jeśli któś dupą myśli, to niech mu będzie. A jeśli idzie o ćwiczenia, to jak popracujesz tam na "pieska", to tyłeczek się ładnie uformuje i jeszcze kasę będziesz miała. Powodzenia. A ile masz lat, może tesz dam Ci zarobić, bo często tamtędy jeżdżę?

Gość krokodillo
jeśli ktoś ma problem z podrywaniem to polecam kursy uwodzenia organizowane przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja skorzystałem z kursu w Krakowie, ale można też w innych miastach. Naprawdę polecam, są dobrzy w tym co robią, a ja u siebie już widzę efekty :) panie same do mnie podchodzą, ja nie muszę nic robić, po prostu siedzę i czekam ;) serdecznie polecam www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Do wakacji dużo czasu nie zostało. Może jazda na rowerze, trochę skakanki, no i po kilka serii dziennie różnych ćwiczeń na pośladki. Podobno system ćwiczeń w vacu jest niezły. Czytałam ostatnio [url=http://kobieceprawdy.pl/article_uni/uroda/technologia_w_fitness_klubie.html]artykuł który brzmi zachęcająco. Sama wybieram się na takie ćwiczenia

Gość jjjjjjjjk
Pośladki to jedna z najbardziej seksownych części kobiecego ciała. Ale nie tylko, bowiem pupa to także mięśnie, które podpierają ruch nóg oraz stabilizują plecy. Jeżeli jednak będziesz tych mięśni używała tylko i wyłącznie do siedzenia, wówczas zobaczysz, że szybko obwiśnie. Dlatego zastosuj odpowiednie ćwiczenia. Ćwiczenia na jędrną pupę musisz wykonywać co drugi dzień. Raz w tygodniu zwiększaj liczbę serii o jedną. Liczba powtórzeń należy powtórzyć o 50 w pierwszym ćwiczeniu oraz o pięć w drugim oraz trzecim. Przed telewizorem. Połóż się na brzuchu. Ręce umieść pod brodą. Następnie spinaj w sposób rytmiczny pośladki, napinając jednocześnie uda. Ćwiczenie powtórz 150 razy albo też ćwicz przez cztery minuty. Inne ćwiczenia na tyłeczek znajdziesz na stronie http://hgh.edu.pl/2010/10/01/nowa-pupa-w-miesiac-porady-dla-pan/ Sprawdziłam sama, gorąco polecam te ćwiczenia.