Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdus2

nierozważna

Polecane posty

Gość magdus2

Kobiety! pomóżcie mi i pocieszcie. Jestem w 5-tym tyg.ciąży. Pod konieć 4 tyg., dokładnie w 25 dniu cyklu wypiłam piwo i słabego drinka. oczywiście nie wiedziałam że jestem w ciązy:(( a powinnam, bo staralismy się z mężem drugi miesiąc, ale jak za pierwszym razem sie nie udało to doszłam do wniosku, że zapewne i tertaz sie nie uda i bedziemy musieli sie dluzej starac a tu taka niespodzianka. Tylko ze teraz zamiast sie cieszyć na całego ja sie zamartwiam ze ta ilosc alkoholu mogla zaszkodzic malenstwu:(( pocieszcie mnie proszę!!

Gość vi_
nic się nie stało! tylko teraz już ani kropelki :) głowa do góry!

Gość jeden drink...
ja tez odpuscilam starania, akurat byli u nas znajomi i cala druga czesc cylku popijalam czerwone wino ;-) a tu sie okazalo, ze jestem w ciazy. Teraz 36 tc, z dzieciem wszystko ok, tylko juz nie pij!

ja pilam drinka dzien przed tym zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy... to byl 4 tydzien... dziecko zdrowe :) wszystko bedzie dobrze :)

Gość dobre ble
Nic się nie martw, ja jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży, to wypiłam sporą ilość alkoholu i nic się nie stało. Mój syn jest zdrowy i nic mu nie dolega.

Gość eeee teammm
a ja się nawaliłam jak świnia w sylwestra a też byłam w 4 tygodniu i dzieciakowi nic nie jest...tylko się trochę ślini jak widzi alkohol :)

Gość magdus2
jutro idę do lekarza, potwierdzic na 100% ciążę, chociaż zrobiłam już z 6 testów bo nie mogłam uwierzyć:)) dziewczyny trzymajcie kciuki jutro za mnie, wieczorem dam znać czy wszystko ok. pozdraiwma was kobietki