Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelinaa567

Jakie kosmetyki kupujecie swoim dzieciom?

Polecane posty

Gość nerwiczkowate tworzenie
ja tylko bambino

Gość nerwiczkowate tworzenie
trzeba byc szelepnietym by placic tyle za opakowanie

Gość w91810
Bez sensu, szkoda pieniędzy. Można kupić tańsze kosmetyki też fajnie pachnące np Ziaja, a nie przepłacać za to, że na opakowaniu jest Barbie czy inne ustrojstwo:O

Gość evelinaa567
Rozumiem, że swoim dzieciom kupujesz też książki bez obrazków a pokoje mają czarno-białe, bo po co przecież płacić za obrazki czy kolorowe tapety... Ja jednak uwazam, że ceny są atrakcyjne a radość maluszków z kolorowych, pięknie pachnących kosmetykow- bezcenna. Chyba, ze ktoś woli oszczędzać na dziecku...

Ja kupowałam te z księżniczkami, taki duży żel ale w sumie szału nie było. Uwielbiam kosmetyki Princess Lillifee ale nie ma ich w PL, kupuje w Niemczech czasami. Szampon miała ostatnio z dzwoneczkiem to chyba ta sama seria co księżniczki - fajny, teraz ma Timotei dziecięcy ale jeszcze nie używałyśmy. Żel do mycia aktualnie ma Reksia lub koziołka matołka - bardzo tani i fajny, nie wiem jaka to firma nawet no ale wymalowany tymi bajkami. Żel do robienia piany Biochemia, kupiony w Czechach - rewelacja, u nas kupowałam te takie galarety co są w okrągłych pojemniczkach np z kaczką czy żabą w środku to wg mnie kiepskie były, mało wydajne

Gość no dobja
evelina nie reklamuj bo ci to marnie wychodzi...

A z ceną to nie przesadzajcie, ile taka Ziaja kosztuje? 8zł za 200ml? Ja za litrowy żel z tymi księżniczkami płaciłam mniej jak 30zł to jaki on drogi?

Gość evelinaa567
MałaBlondynka- wiesz, niektóre mamy kupują dzieciom najtańsze kosmetyki, żeby móc sobie kupować te z wyższych pólek, niestety...

Gość movvom
Nie, Ziaja jest dużo tańsza. 0,5 litra za 5 zł. Poza tym każdy robi jak chce, ale porównanie kosmetyków do tapety czy obrazka jest żałosne. Nie każdy chce płacić za firmę i opakowanie, bo takie kosmetyki proponuje autorka.

Oilatum , wspanialy dla cery mojej dziewczynki. Miala skaze bialkowa i nic nie lagodzilo wysypki. Pani w przychodni podarowala nam probke kremu i od tamtej pory nic innego nie kupuje. Polecam tym mamusiom ktorym zalezy na dobrym samopoczuciu ich dzieci. http://www.google.co.uk/search?q=oilatum&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a#q=oilatum&hl=en&client=firefox-a&hs=3f4&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=ivns&source=univ&tbs=shop:1&tbo=u&sa=X&ei=9uOUTZ2YF422hAeQ-YHuCA&ved=0CE0QrQQ&biw=1280&bih=610&fp=11a09c72f7cd1513

evelinaa567 drozsze wcale nie znacza lepsze , jakos na tej stronie nie moge znalezc nic na tem skladnikow z jakich sa robione te BAJECZNE kosmetyki , bajeczne w sensie postacie z bajek a nie BAJECZNE dzialanie na skore naszych pociech??????

Gość koteczkabezmleczka
Koleżanka to chyba sprzedaje bo zasmieca co drugi topic tymi kosmetykami Pod róznymi tematami :/

Gość żadnych kosmetyków
tylko szare mydło [teraz już biały jeleń w płynie] Ja i mąż też z tego korzystamy, super!

Gość evelinaa567
mam 20% z utargu, kupujcie polecam bajeczne kosmetyki

A to nie wiem, sprawdziłam na szybko w necie to podane było 9zł za 200ml. No w każdym razie pamiętam jak byłam na zakupach z koleżanką i brałam ten żel a ona brała yyy familijny czy jakoś tak i mówi że ją nie stać na takie drogie ale sprawdziłyśmy cenę za litr i jej wychodził o połowę drożej. Ja w sumie różne kupuje, najczęściej jakoś na zapach patrze i żeby szampon nie szczypał. Uczuleń ani nic córka nie ma więc mogę przebierać w kolorach, zapachach itp. A ten Reksio to kosztuje 7,50zł za 750ml więc luzik, fajnie się pieni taka milutka pianka powstaje

Gość żadnych kosmetyków
To ja też zareklamuje, za darmo Wszelkie wypryski, zaczerwienienia,odparzenia zarówno na twarzyczce jaki pupci dziecięcia należy przemywać mlekiem matki. Mleko matki to najtańszy i najskuteczniejszy preparat kosmetyczny dla niemowląt i maluszków. Nie dowierzałam, sprawdziłam i polecam!

Gość żadnych kosmetyków
Nie napisałam, na Mamy też to działa!

Słyszałam to o mleku, pamiętam jak kiedyś mojego oko bolało to mówię "psiknąć Ci?" ale się wystraszył :D :D :D