Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiesrady????

Jestem na sto proc hetero. sprawdziłam.

Polecane posty

Gość jakiesrady????

Tak, dokładnie. Jakieś dwa lata temu miałam kontakt seksualny z kobietą. Obie jesteśmy dorosłe, przed 30tką. Żyłam w kilku związkach z facetami, ale zawsze chciało się spróbować z kobietą ;) W końcu spróbowałam. To też był jej pierwszy raz. Przed tą całą sytuacją byłam podniecona gdy rozmawiałysmy przy drinku. Potem.... Zrobiłyśmy to. Nie było mi przyjemnie, nie czułam nic oprócz obrzydzenia. Do niej. Na sam koniec ona usnęła szczęśliwa, a ja poszłam do łazienki i zwymiotowałam. Od tamtej sytuacji wiem że jestem na 100proc hetero, tylko facet mnie podnieca. Mało tego... po tamtym zdarzeniu coś poprzestawiało mi się w głowie... Od teraz kobiety mnie obrzydzają. Nie wyobrażam sobie już seksu z kobietą, to wstrętne...

Gość jakiesrady????
a tak tylko ;)

ok, niektorzy sa peni bez sprawdzania - to jak ze skokiem nie kazdy musi sie w ten sposob przekonywac czy ma lek wysokosci - niekotorzy to wiedza bez tego. co do homoseksualizmu to ludzie - nawt do eksperymentowania zywia ogromny strach i jakas fobie spoelczna;-)) a oferma sie nie przejmuj to cienko kumkajaca zabka;-))

Gość jakiesrady????
No własnie ja chciałam sobie zobaczyć jak to jest z kobietą. I uważam ze to był błąd. Obrzydzenie totalne, na samo wspomnienie mam mdłości.

Gość oj helenka przecie widziałam
ja też 100 ale doszłam do tego drogą dedukcji...

Gość jakiesrady????
Ja tez załuje ze jednak na tej dedukcji nie poprzestałam.

Gość prawiczek z warszawy
A ja bym nie chciał na próbę z facetem :O

Gość mam tak samooo jak ty
ja też jestem na 100 % hetero wkurwia mnie tylko te pieprzenie, że tak naprawdę każdy jest bi - bujda na resorach wymyślona przez jakiś głupich gejków propagujących homo i tyle 🖐️

Gość dfvdfsvdsfdfsvdfsvfdv
Przestancie klamac lubicie analne zabawy

Gość jakiesrady????
Oczywiscie ze to bujdy. Ja kiedys na samą myśl o pocałunku cyz seksie z kobieta to byłam mokra. Po sprawdzeniu jedyne czego się dowiedziałam to to, ze nie jestem bi i że kobiety mnie obrzydzają, lesbijskie zapabwy stały się dla mnie obleśne. Strasznie to się we mnie wyryło.... Nie wyobrażam sobie życia bez porzadnego rżniecia z facetem. i tyle.

Gość 444444444444444444444444444
lesbijska zabawa bez dildo to cos kiepsko

[zgłoś do usunięcia] mam tak samooo jak ty ja też jestem na 100 % hetero wk**wia mnie tylko te pieprzenie, że tak naprawdę każdy jest bi - bujda na resorach wymyślona przez jakiś głupich gejków propagujących homo i tyle " tak tio jest ze ta "bujda" najbardziej irytuje tych co to pisz ze sa 100% hetero;-))) "

Gość c vcvhbnj
ROR - uraziło lesbe czy jak?

jaka lesbe? czy pytal/a o moje preferencje seksulane?;-))

Gość mam tak samooo jak ty
ror -------> to że ciebie podniecają gołe baby, to nie znaczy że każda kobieta tak ma, i owszem jest to bujda jakich mało - jakoś żadna nauka tego nigdy nie poparła, zresztą to nie jedyna bzdura z homo propagandy

a ja napoisalam gdzie co mnie podnieca - bo nie przypomianm soebi?;-) wiec nie imputuj mi ze gole baby bo moze podniecaja mnie plujacy jadem frustraci, ok?;-))

Gość 1000% hetero
Nie też denerwuje gadanie, że każdy jest bi. Jestem kobietą i lubię tylko mężczyzn. Nie podniecają mnie kobiety, ale i tak wmawiają, że w każdym jest coś z homo. We mnie nie i wbijcie to sobie do głowy.

Gość hghghghghghghghghghghghghghghg
a dlaczego sie tak obrzydzilas? mozesz wyjasnic w szczegolach