Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jujkuimium

moj popierdolony chory byly znowu sie zabija

Polecane posty

Gość jujkuimium

nie widzialam go na oczy 1, 5 roku a tymczasem w ciagu tych 1,5 roku zabijal sie kilka razy-dostawalam takie smsy jednak potem stwierdzilam ze nie bede sie tym przejmowala dzisiaj dzwonil jakis jego kolega do mojej kolezanki -ze slowami ze przezemnie moj byly sie zabil;;/ kurwa nie moge juz psychicznie ciekawe czy ta menda nie zyje

Gość jujkuimium
up

Gość Nożyczka
A jakieś pytanie czego oczekujesz? Trochę przykro, że człowiek się zabił (o ile) - jak miałam 15 lat to poand 2 lata byłam z chłopakiem który zaczął w międzyczasie ćpać. Po pół roku podziękowałam (starałam się mu pomóc) i przez 4 lata mnie męczył jak już z kimś innym byłam i w końcu się zabił wysyłając mnie na 2 letnią terapię bo byłam rozbita mimo, że nie mieliśmy kontaktu przez 4 lata....

Gość jujkuimium
;/

Gość jujkuimium
watpie zeby sie zabil bardziej boje sie ze ten chory czlowiek mnie kiedys skrzywdzi skoro dopuszcza sie takich szantazy i wydzwaniaja jego koledzy do moich znajomych;/

Gość prawiczek z warszawy
Człowiek, który dąży do samozagłady to człowiek chory, słaby psychicznie. A element słaby powinien eliminować się sam :classic_cool:

Gość jujkuimium
nie widzialam go tyle czasu a on wciaz nie odpuszcza;/ bylismy razem 8 mc a nie widzialam go juz od 1, 5 roku:/

Beznadziejny chłop taki niemęski. Generalnie nie możesz się zamartwiać bo co Ty mu złego zrobiłaś? nic.

pewnie skoczyl z mostu :P podajac tel koledze by ci o tym powiedzial

Gość jujkuimium
chodzi o to tez ze moja kolezanka powiedziala ze ten jego kolega byl wsciekly jak z nia rozmawial i twierdzil ze to przeze mnie ;/ boje sie;(

Gość anonimowaaaa
a ja sadze, ze to ty masz duzo obojetnosci w sobie i gardzisz ludzmi. skoro naweet mowi tylko ze sie zabije, to znaczy ze ma jakies powody do tego. i on cie wcale nie szantazuje, tylko prosi o troche uwagi. tak ciezko jest sie spotkac i wytlumaczyc cos sobie, nawet po raz enty? to ty jestes bez serca i chora. i wiem co mowie, gardzisz ludzmi, ktorzy byli tobie bliscy, tylko dlatego ze przestalas go kochac, a moze ty dla niego bylas kims wiecej niz tylko dziewczyna/zona/ narzeczona, i moze ten czlowiek cie potrzebuje, chocby jako przyjaciolki. zastanow sie dobrze, bo moze to smieszne ze tak gada ze sie zabije, ale mowiie ci, to do niczego nie prowadzi, w koncu to zrobi jak juz wszystko inne zawiedzie. tacy ludzie sa slabi, a ty jestes swinia.

A on tak od początku był debilem czy to wyszło po czasie? Jak facet może brać dziewuchę na litość i grozić samobójstwem :O

Gość jujkuimium
spotykalam sie z nim i tlumaczylam tymczasem on mnie szantazowal, straszyl, przesladowal, kilka razy szarpal i uderzyl, napadl na czlonka mojej rodziny,przeraza mnie ten czlowiek i nie chce go wiecej widziec ale on nie daje o sobie zapomniec

Gość jujkuimium
wyszlo po pol roku przez ten czas byl idealny dopiero zaczela mu odbijac pod koniec jak sie poczul pewny -tak mi te 2 miesiace utrul jak nikt;/

Gość anonimowaaaa
on jej nie bierze na litosc, meski ogierze, tylko szuka ratunku dla siebie i swojej psychiki. wiesz co to jest tesknota? wiesz co to znaczy nie moc oderwac sie od przeszlosci i zaczac nowe zycie bez kogos, kto byl dla kogos wszystkim?

to w czym masz problem ? jak sie zabil nie bedzie juz cie przesladowal ,proste :P

Gość jujkuimium
a ty wiesz co to strach i przesladowanie?:o wystawanie jego pod uczelnia przez co prawie zawalilam koncowke studiow bo balam sie chodzic na uczelnie zeby go nie spotkac?? rozumiesz?

anonimowaaaa, ratunku szuka się u specjalisty :-o Z kim ty się na łby pozamieniałaś? W tym przypadku jest ewidentny szantaż emocjonalny. Do tego dochodzi łamanie prawa. Zgłosiłabym na policję a jeszcze zadzwoniłabym na pogotowie, że koleś chce popełnić samobójstwo.

Gość anonimowaaaa
skoro cie szarpal i napadal, to dlaczego sobie nie zalatwisz nietykalnosci? zeby sie nie zblizal?

Gość a moze ma......
depresje... to sie leczy i mozna z tego wyjsc... jak wyjdzie to jest szansa ze jak na ciebie spojrzy to powie "bozeeee, jezus maria co sie z toba stało?!??! :o " (bo sobie uswiadomi ze miał oczy w dupie i uczucia zwichniete :P ) Przez depresje :) wiesz co to depresja? Poczytaj to sie dowiesz dziewuszko niedouczona i bez empati...

Ja byłem nie raz nieszczęśliwie zakochany ale nigdy nie chciałem popełnić samobójstwa.

Gość oj helenka przecie widziałam
;)

Gość jujkuimium
w czasie zwiazku szarpal pod koniec potem unikalam go i tym sposobem nie widzialam juz 1,5 roku ale on czasem wystawal mi pod domem i pisal smsy ze sie zabije przestalam reagowac bo oszalalabym zreszta zabijal sie niby dokladnie 6 razy przez ten czas-nie traktowalam tego powaznie wezwalam policje to uciekl