Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoprostuKasia

Jak wspominacie liceum a gimnazum?

Polecane posty

Gość PoprostuKasia

Jak wspominacie, gdzie było wam lepiej w gimnazjum czy liceum? Niedługo ide do liceum, boje się, że nie znajde znajomych i znowu będę tak samotna, jak jestem teraz... Liceum Wspominam smutno, banda baranów i idiotów...

Gość gimnazjum było zajebiste
fajna klasa, grupa wariatów robiących jaja z wszystkiego. taki lajt byl :) w technikum choojowa klasa, sztywniacy sami do dupy bylo

Gość najszczersza w mieście
gimbusy sa pojeebane :P

Gość gsygyg
Nie wspominam, bo nie bylo wtedy gimnazjow, a liceum bylo super.

Gość ja mam.,...
niemile wspomnienia z gimazjum bo bylam klasowa ofiara ludzie sie ze mnie smiali i mi dokuczali! ale mialam kilku znajomych z ktorymi utrzymuje kontakt do dzisiaj. W liceum w pierwszej bylo ekstra lajcik wspaniale wspominam, w drugiej doszly osoby co repetowaly i tez mnie gnebili (co dziwne nie ci co doszli tylko ci co ze mna chodzili od 1 klasy chooy wie dlaczego - tez przezywalam koszmar) w 3 przenioslam sie do wieczorowego i tam to po prostu byla BAJKA! nie da sie opisac tych wspomnien, klasa swietna zgrana mila sympatyczna zwariowana na poziomie :)

byłam drugim rocznikiem gdy wprowadzili gimnazjum. gowniarze wtedy byli zupelnie inni od dzisiejszej gowniarzerii gimnazjalnej, bo toto w dupach sie poprzewracalo, nam to jeszcze zupelnie inne rzeczy byly w głowach, nie to co teraz :P

Gość ja mam....
wiesz ja tez juz jakis czas temu chodzilam do gimnazjum tez w poczatkach jak wprowadzili i juz taki plebs istnial (przynajmniej u mnie)

ja tam trafilam na fajnych ludzi, takie czasy beztroski jeszcze..

Gość ja mam....
no ja mialam i fajnych (z ktorymi rozmawiam do dzis) i takich gnojow co mnie gnebili, najciekawsze bylo to, ze jak rozmawialam z kazdym z osobna to byl dla mnie normalny, ale jak byli w grupce to juz tacy mili dla mnie nie byli...banda degeneratow ;)

najgorsze teraz tak zdać sobie sprawe jak ten czas szybko leci :(

MałaBlondynka już Ciebie sie kiedyś pytałam czy masz na imie Sabina ;) strasznie mi ją przypominasz, a teraz jeszcze ten rocznik :D

;) dobranoc

gimnazjum hmm porazka zyciowa :/ klasa samych kujonow, sztywniakow bleee technikum zajebiste, tesknie za nim jak za niczym innym, klasa super, same laski jeden facet :D ludzie super, nauczyciele do serca przylozyc, sprzataczki zarabiste :D wszystko cool! najwieksze przestrzaly mialam wlasnie w technikum :D no i rozwijalam tam swoje talenty :)

Gość fdssdfsffdsfdsf
Gimnazjum - beznadzieja, praktycznie same lamusy, ubrania z metkami i te sprawy Liceum - najlepszy okres w moim życiu. Świetni ludzie, świetna atmosfera, mnóstwo cudownych wspomnień. Szkoda, że przez gimnazjum liceum trwa 3 lata, nie 4.

Gość gość
Gimnazjum super, świetni ludzie, nauczyciele super ogólnie najlepsze lata mojego życia. Za to LO to zupełna odwrotność- ludzie sztywniacy, miałam też beznadziejnych nauczycieli... jedyne na co czekałam to matura i żeby odejść z tej budy :/

Gość gość
gimnazjum - lepiej nie mowic. banda skretynialych dzieciakow i gnebicieli. w liceum ludzie sie juz troche powazniejsi robia, zalezy im bardziej na nauce i maja juz ciut mniej nasrane we lbach

Gość Nova CE Wrocław
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! Link - http://www.nova.edu.pl/application/register/index/

Gość gość
Gimnajum beznadziejne- malo ludzi na jakims poziomie, przewaznie albo laski z mojej bylej klasy wczesnie zaciazyly i sa bez pracy i maja teraz po 3 ,4 dzieci, albo faceci pracuja gdzies np. na budowach, albo jeden nawet mial wyrok za pobicie i chyba wlamanie :O Liceum to chyba najpiekniejsze lata mojego zycia, klasa byla super :)