Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila88

Najważniejsze w związku to....?????

Polecane posty

Gość Laila_Laila88

Co jest najważniejsze w związku dla kobiety a co dla mężczyzny? Czego oczekuje kobieta od mężczyzny a czego mężczyzna od kobiety? Jak wygląda zdrowy związek? Mój związek jest toksyczny. Mój facet to egocentryk który pyta co chwila: a Ty co dla mnie robisz? Do tej pory próbowałam się tłumaczyć dziś zastanawiam się co takiego on dla mnie robi? Jestem tak zafiksowana w tym związku, że już nie wiem jak kiedyś myślałam o "normalnym" związku, o czym marzyłam. Mój np twierdzi, że gdybym częściej sprzątała w pokoju, lepiej zdawała egzaminy na studiach i nie wychodziła w ostatniej chwili na autobus (przystanek mam po drugiej stronie ulicy... -__-") to bylibyśmy szczęśliwi. Wariactwo.

Gość kaznodzieja xp
sex to podstawa

Gość Laila_Laila88
szkoda ze tak nikt nie pisze, znaleźlibysmy wspolnie rozwiazanie problemu ludzkości! :D normalnie druga samośka się tu zrobiła, żenada

Gość dododod_3
tak seks to podstawa, szczególnie kiedy przychodzi wspólna starość :O

... zrozumienie drugiej osoby. Ja na ile mogę na tyle staram się rozumieć mojego faceta i jego humorki, niestety on tego nie potrafi. I nawet jak mu rano powiem że wstałam lewą nogą i mam po prostu zjebany dzień to on i tak nie będzie mi lekko ustępował tylko jeszcze podjudzał. ... szanowanie drugiej osoby. Jej wyborów, jej planów, jej marzeń... i wspieranie w tym. U nas akurat z tym jest rewelacja. On wymyśla sobie jakieś biznesy na których raczej traci jak zarabia, sporadycznie wychodzi na zero ;) Ja wymyślam sobie jakieś hobby na których nic nie zarabiam no ale też nic nie tracę ( poza czasem ale czas na hobby nie jest czasem straconym nawet jak się to znudzi) ...zgranie się w jakimś stopniu. Mamy dużo takich samych poglądów na niektóre sprawy więc nie sprzeczamy się np że jedno głosuje na pis a drugie na po :P ... nie marudzenie. Mój też mi mówił czasem o sprzątaniu to odpowiadałam że jak nie pasuje to dała Bozia rączki ;) On się tragicznie spóźnia i notorycznie na niego czekam, a poza tym czasami nie potrafi odmówić kolegom ( np właśnie dłuższej pogawędki gdy temat go nie interesuje w sumie ) ale staram się nie prawić z tego powodu kazań czy dzwonić co 5 minut ;)

Gość lubiem keczup
jako pielegniarz stawiam na keczup moja konkubina zaś z zawodu jest dyrektorem, zarzadza jednoosobowa załogą na statku kosmicznym i stawia na pomidory w puszcze krojone bez skory w naszym zwiazku jestesmy zgodni planujemy potomstwo w tym celu kopulujemy ale tylko raz w miesiacu albowiem kopulacja nie przysparza nam tyle radosci co pomidory i ssanie keczupu

Gość człowiek biedronka
a może maci alargie na pomidory ?

Gość tubulububka
zaufanie, i cierpliwość :)

Gość laralu
milosc, zaufanie i umiejetnosc pojscia na kompromis, bo nikt nie jest doskonaly

Gość lubiem keczup
nie ujawniono żadnej alergii natomiast pomidory maja alergię na mnie i na moją konkubinę jest to absolutny precedens i opisze go w mojej książce "łono pomidora"

Gość andrrrr
blondynka czy twój facet jest ojcem twojego dziecka/ ?

Gość andrrrr
czemu jeszcze nie gnijesz?

Gość Laila_Laila88
Mamy po 23. Podszywie nie trafiłes :)