Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

Hej No fakt, też to zauważyłam... pewnie dlatego że trochę już naskrobane to nikt nie chce dołączyć a pozostali co pisali milczą :O Szkoda

No ogólnie to by mi tez koło dupy on latał ale żeby nie był taki żałosny i wyzywał innych :O A ja dzisiaj co ... hmmm to co zwykle + facet wrócił z delegacji ;) Ale on nie ma kłopotów ze snem więc już śpi, mi się nie chce leżeć i sufitować ;)

Nie wiem w sumie, jakoś tak zawsze miałam. Kiedyś z tym walczyłam tzn leżałam w łóżku próbując usnąć czasem kilka godzin i nic to teraz olewam... kładę się jak już czuje że chce spać albo jak już na prawdę późno ;)

gdy mnie dopada, to po prostu się kładę i zamykam oczy. i leżę z zamkniętymi oczami. bardzo powoli zapada się w sen i na początku jest on bardzo lekki. nie można sie też denerwować przed snem, widzę po sobie nawet, że później nie można usnąć. trzeba się wyciszyć.

Ja nawet jak na kafe czy w ogóle na kompie nie siedzę to mam tak samo... wcześniej np czytałam. Tak do 3-4 rano i po tym fajnie usypiałam, ostatnio starałam zaczynać czytać wcześniej żeby koło północy być już w pełni zrelaksowaną ale gdzie tam... leżę, leżę i leżę... czasem przysypiam ale i tak nie jest to twardy sen tylko np nie wiem czemu przebudzam się średnio co pół godziny... a najgorzej jak tak koło 2 się przebudzę i koniec - oczy jak 5zł i za nic już spać nie mogę do 5-6... to w tedy rano tragedia :O Ale teraz chyba pójdę poczytać to może za godzinkę już uda mi się przysypiać... weekend z facetem to od rana jakieś plany ;) Może jeszcze zajrzę ale nie obiecuję więc jakby co to dobranoc :)

Różnie, zależy od córki ;) Czasem pobudka o 7 a czasem nawet i o 11 a ja usypiam zazwyczaj koło 3 właśnie ( kiedyś chodziłam spać koło 5 nawet) Raz śpię dłużej, raz krócej, czuje się zazwyczaj tak samo i średnio raz na dwa tygodnie padam koło 20-21 ;)

cześć :) to niedługo śpisz :( w sumie to niedobrze. najtrudniejsze jest żeby ustalić sobie taki stały rytm, że o konkretnej godzinie się chodzi spać. muszę postarać się tak zrobić, tak nauczyć. miłego dnia, mam nadzieję, że owocnie go spędzisz :)

Hej Powiem Ci że nawet przy stałym rytmie dnia tak samo miałam. Jak już pisałam mam tak od dawna. Jeszcze w czasach szkoły tak było. Później przecież różne wakacje, różne prace... ciągle tak samo.. przychodzi noc a ja o dziwo pełno energii. I powiem Ci że widzę że córka moja ma to samo. Chociaż mała jest potrafi wstać rano, cały dzień szaleć a na noc nie padnie.Tak koło 18 czasem lekko oko jej leci ale to za wcześnie bo jak uśnie o tej to jak do drzemki i wstanie po 2 godzinach... przetrzymam i już koniec.. siedzi do 22-23 nawet :O I od urodzenia taka była... wszystkie dzieci spały a ta leżała i patrzyła swoimi pięknymi oczkami :) Ja może też tak mam właśnie od małego, po prostu nie pamiętam. No i nawet jak jakoś uda mi się usnąć w miarę normalnie to obudzę się w nocy i lipa po prostu :O No ale mniejsza o to.. U mnie dzień na słodko ;) Narobiłam ciastek, ciasta... pochodziłam po sklepach, odwiedziłam rodziców... teraz czekam aż facet się wykąpie i może piwko razem wypijemy, jakiś film... no chyba że uśnie ;) Wczoraj padł szybko, a jak się kładłam po 2 to się obudził i już razem spać nie mogliśmy... ale to dobrze hi hi ;) Po 3 oboje usnęliśmy jak dzieci ;)

Gość o temat zyje jeszcze
🖐️

Gość reaktywujemy ten topik
?

Gość ożywiamy topiki
:classic_cool:🖐️

Gość odświeżamy topiki
:classic_cool:🖐️

A no polazłam bo ile czekać można :P Wiosna przyszła i jakoś tak leci ciągle poza domem... biegam biegam i jeszcze raz biegam... za piłką po trawniku ;) Uszzzz wykańcza mnie czasami moje dziecko, skąd tyle sił ona ma to ja nie wiem :D A tak to wieczorkami czytam więc staram się na kafe mniej zaglądać bo jak zajrzę to wsiąkam :D ;)

dla mnie to ostatnie chwile beztroski i marnotrawienia czasu :) po świętach trzeba się będzie wziąć porządnie za robotę :) a jaka książeczka? ja męczę "Oko Ewy" Karin Fossum. całkiem fajna, niedawno zaczęłam, ale jakoś nie mogę znaleźć czasu i tak po troszku i powoli mi idzie :(

Hejka, ja czytam teraz "Krew, która nasiąkła". Kryminał - średnio przepadam no ale ten może być ;) A co to za robotę masz do wykonania po świętach? Ja od tygodnia więcej poza domem jestem jak w domu ale to fajnie :) Marzy mi się żeby mój miał jakiś urlop i żebyśmy gdzieś pojechali sobie :) A tu trzeba czekać na razie na wolne w czerwcu i skoczymy nad morze. Rodzice mojego jadą na ponad tydzień i namawiają mnie żebym jechała z nimi a on by później do nas dojechał. Wynajmujemy pokoje to oczywiście oni swój ja z młodą swój no ale całe dnie razem i podróż razem..... eeeeem no lubię ich ale chyba nie aż tak ;) Poczekam na mojego i pojedziemy na krócej ale razem :) Weekend majowy teraz chyba jakoś głupio wypada to nic nie myśleliśmy co robić, no ale mamy takie odpadły że nagle wsiadamy w auto i jedziemy na wycieczkę to możeee.. możee...