Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antynaziantyue

Czy jest tu ktoś interesujący z kim można by porozmawiać

Polecane posty

Oj nie, nie znam się i nawet nigdy nie przykładam uwagi do swoich. No u mnie weekendy to raczej dzień poza domem ale wieczory już kafe... zaraz do zoo się wybieram podpatrzeć jak to robią małpki ;)

Wrocław :) A Ty? Spoko mamy też inne zwierzątka ;) Dobra uciekam... łeb muszę ogarnąć jeszcze mokry a ta godzina już Będę wieczorkiem, papa

Ja ostatnio u siebie dorwałam taniego sprzedawce ale kurcze ma mało ciekawych dla mnie tytułów, chcesz to dam Ci namiary bo sprzedaje na all i w różnych miastach można odebrać

No ciekawe i tanie tam widziałam, kupuje tam czasami ale perełki w sumie jeszcze nie trafiłam.. no chyba że Kinga ostatnio to w sumie mi się udało bo pewnie tak czy inaczej bym kupiła a zaoszczędziłam jakieś 29zł :)

Oooo dzięki, Lśnienie 14zł a miałam kupić za prawie 40.. Fajnie o wysyłka tania a nawet za darmo. Chyba sobie uzbieram ze te min. 130 zł i akurat na raz zamówię to spokój do wypłaty następnej będzie :) Dzięki, na prawdę mi się to przyda!

Gość ja mam....
witajcie!! to znowu ja!!! nie jestem w temacie a za duzo stron polecialo i powiem szczerze nie chce mi sie tego wszystkiego czytac ;) o czym rozmawiacie? :)

Anty No wczoraj kupiłam "oczy smoka" Kinga i tu akurat widzę że tylko 2zł taniej to żadna różnica, ale właśnie np Lśnienie to już dużo, Carrie dychę taniej, stukostrachy minimalnie no ale jak już bym zamawiała to wezmę co mi tam zależy.. dobiorę jeszcze parę i wysyłka gratis, dostawa do domu :) Luksus :) ja mam.. Gadamy o książkach :)

Gość ja mam....
ja to ksiazek dla siebie wieki nie kupowalam ;) ostatnia jaka kupilam byla na Boze Narodzenie dla mamy :D ale zaczne sie teraz bardziej udzielac w srodowisku naukowym bo bibliografie musze tworzyc do pracy :D / :O