Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie pytam

licze na powazna odpowiec od dziewczyn

Polecane posty

Gość powaznie pytam

Witam drogie panie mam pytanie nosze sztuczna szczeke czy mam jakie kolwiek szanse u dziewczyn mam juz 28 lat zeby stracilem ze wzgledu choroby teraz kazdy zab jest dla mnie wazny juz troszke kasy wydalem na nie ale na implanty mnie niestac zeby miec usmiech w miare to bym musial wydac okolo 26 tyscy :-(( mialem pare dziewczyn ale niestety bylem z nimi po kilka miesiecy :'-(chcial bym znalesc swoja druga polowe ale ze wzgledu na ta szczeke coraz bardziej sie zalamuje ja nie szukam dziewczyny atrakcyjnej tylko normalnej wyglad sie az tak bardzo nie liczy chociaz mialem ladne dziewczyny ale jak pisalem przez zeby je tracilem jak im mowilem ja niechce dziewczyny oklamywac jestem szczery mozecie mi powiedziec czy jak mam 28 lat a dziewczyny mnie odmladzaja od 2 do 4 lat czy mial bym sznse na prawdziwy zwiazek mimo tej szczeki sztucznej a nie jestem bogaty:p

jesli ty sam sie przyzwyczaiłes ,to nawet nie musisz mówic . nikt tego nie zauwazy . ale nosisz nonstop ,czy wyciagasz na noc? . pytam powaznie .bo naprawde jesli ktos juz sie przyzwyczaił to tego nawet nie idzie odczuc . zależy jaki masz mostek itd. jeśli ty sie z nia dobrze czujesz i tobie w niczym nie przeszkadza ,to nie ma problemu.

Gość jledje
o ile to nie prowo, to odpowiem ci tak: -dla mnie liczy się zdrowie potencjalnego partnera, chcę mieć zdrowe dziecko, nie angażowałabym się w związek z chorym partnerem -miłość nie wybiera, jeśli bym się zakochała nie zwracałabym uwagi na sztuczną szczękę -poważny związek, uzależniam od wspólnych planów, a nie od szczęki, więc jeśli spełniony zostałby drugi warunek(zakochanie), to szczęka nie wpłynie na powagę związku, tu się liczy człowiek

Gość powaznie pytam
No na noc wyciagam ale jak spalem u dziewczyny to nie wyciagalem chcem sobie mostek na stale zrobic ale musze miec dwa implanty gdzie to kosztuje okolo 8tysiecy i do tego mostek szejscio punktowy za kazdy punkt po 600zl i to jest koszt czterech zebow no i z gory dziekuje za odpowiec

To chyba nie jest takie najwazniejsze,ze masz sztuczne zeby - licza sie inne rzeczy w zyciu. Liczy sie to,jakim jestes czlowiekiem.

Gość powaznie pytam
Dziekuje za szczere odpowiedzi a ja jestem co do kobiet powarzny czyli nawet bym kobiety nie uderzyl:-))

Gość z dachu
szczerze powiem, mnie by to brzydziło

Gość provovation! ;)
chcem odpowiec powarzany czyli nawet bym nie uderzyl... beznadzieja, serio :O

Gość powaznie pytam
Jak by sie poczuli ci kturych by to samo spotkalo ja wiem ze to zle wyglada nie karzdy byl kiedys zdrowy i nie karzdy pochodzi z bogatej rodziny

Gość Mike...
ha ha właśnie za błędy cię odrzucą, a nie za szczękę :)

Gość tak szcezre szczerze
przeszkadzalao by mi ze masz sztuczna szczeke,oczywscie gdybym cie kochala to bym z toba byla . powiem tak ,jak poznajesz dziewczyny to nie przyznawaj sie na POCZATKU ze masz sztuczne szczeke. a moze gdzies zagranica takie implanty sa tansze moze w czechach?

Gość Perwersja bardzo mało
jest tutaj takich co bezbłędnie piszą .A o stylu to już szkoda czasu:(

Gość slwertyhujkl;wertyuio
wszyscy jestescie takie same skurwysyny szczeka czy nie czyli NIE

Każdemu się zdarzy napisać coś z błędem, ale autor pisze tak jakby w ogóle nie słyszał o czymś takim jak ortografia. :(