Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca błądzaca mama

nabór do żłobka - czy jeszcze się załapię??

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy już za późno na składanie papierów do żłobka?? sprawa wyniknęła niespodziewanie, do tej pory miałs ie kto zajmować dzieckiem, mniejsza o to... jakie warunki trzeba spełniać?? chodzi o Wrocław

Gość pewnie ze sie zalapiesz
spokojnie ;) Zdaje sie, ze do poczatku czerwca nawet przyjmuja podania. Jak jestes samotna matka, pracujaca, z wieksza iloscia dzieci, w kiepskiej sytuacji materialnej (korzystasz z MOPSu) to na bank sie dostaniesz ;)

nie jestem samotna matką, ale oboje z mezem pracujemy, ja 8 godz dziennie a mąż 12. a jakeie papiery trzeba złożyć?? to do konkretnego żłobka ise składa?? Można do kilku jednocześnie??

Karta zgłoszenia Dziecka do Żłobka Wywiad / ankieta zaświadczenie, że Dziecko jest zdrowe i może uczęszczać do Żłobka (wydaje je lekarz prowadzący Dziecko - ważne jest 3 dni od daty wystawienia przez lekarza), Książeczkę Zdrowia Dziecka to z internetu znalazlam. To mysle, ze do kilku mozna. A terminy przyjmowania zgloszen sa rozne. W niektorych widze, ze tylko do konca kwietnia...

ale nie decyduje juz kolejnosc zgloszen, tylko ilosc punktow. A jak oboje pracujecie to tez nie jest zle ;)

aaaa i jeszcze musicie mieszkac we wroclawiu. To pewnie zaswiadczenie o meldunku moze byc potrzebne...

no i zapewne zaswiadczenia z pracy Twojej i meza ;) to tak na logike... Bo jak daja za to punkty to pewnie musi byc potwierdzone ;)

kurka wodna, ale ja z dzieckiem jesteśmy zameldowani poza wroclawiem:o będę musiała dziecko gdzies zameldować

dziecko i siebie. A tam nie ma jakiegos zlobka gdzie mieszkacie?

gdyby było to bym nie szukała we wrocławiu:/ siebie też musze meldować, gdybym meldowała dziecko przy ojcu?? bo mąż jest zameldowany we wrocławiu

aaa to nie wiem. To juz sie musisz dowiedziec. Ja nie mam dziecka i nie planuje nawet ;) Tak tylko ze slyszenia wiem ;) Bo kolezanka tez miala problem, mieszkala w wiosce pod Wroclawiem i dojezdzala tu do pracy. Ale przez to ze nie byla tu zameldowana to byla skreslona w panstwowym zlobku. Z tym, ze oni obuydwoje spoza wroclawia sa...