Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_dwulatka___

Jak spędzacie dzisiaj czas ze swoimi dziećmi? Padai brzydko..zabawy na powietrzu

Polecane posty

Gość mama_dwulatka___

odpadają. Jak zajmujecie czas swoim dzieciom w domu, by się nie nudziły i w jakim sa wieku. Mój synek ma dwa latka....eh ta pogoda:O

Gość bez kitu!!!!!!!!!!!!
ja jade do tesco na zakupy

Zwykle pieczemy ciasto, ciasteczka lub robimy inne pyszności. Dzieci dostają też czasem miski i różne produkty spożywcze do mieszania (uwielbiają to). Jak nie ma szans na wyjście to też robimy porządki w zabawkach, dzieci mogą wtedy odkryć tyle zapomnianych zabawek i łączymy przyjemne z pożytecznym.

Gość letitja
Pozostaje rysowanie, lepienie z plasteliny, pieczenie ciastek, puzzle, książki, bajki na dvd, klocki.

moje maleństwo ma niecałe 1,5 roku więc plastelina i rysowanie jeszcze odpada, na zakupy mamy 22 złote, więc nawet się jechać nie opłaca. Oj ciężki dzień przed nami :-(

Gość do osoby wyzej?
dlaczego rysowanie odpada? moja jak miala 1,5 roku to malowała ze hej:)

Gość mama_dwulatka___
mój ogląda w tej chiwli album ze zdjeciami:) malowanie już było..ogólnie to wszystko jakoś go interesuje na bardzo króko:(

Gość ale jajkkaa
ha ha wszystkie matki pieką ciastka i ciasteczka, dobre na prawde!! juz to widze jak z 1,5 rocznym dzieckiem piekę ciastka.

Może twoje się nie interesuje, ale moja 1,5 roczna zawsze zagląda do miski co tam wrzucam i mieszam. Obie córki też dostają po kawałku wyrobionego surowego ciasta, trochę mąki do tego zabawkowe wałki i foremki i zabawa na całego. Największa radość, jak wezmę i ubiekę te ciasteczka ich produkcji, choć potem po kryjomu dostaje je pies ;).

Gość ale jajkkaa
interesuje się oczywiście, ale z tego by było więcej marasu niż pozytku.