Addien 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 I czy naprawdę jest taka różnica między tańszymi a drogimi? Pytam,bo spodobały mi się dżinsy Diesla,cene ok 30 zł,a nigdy dotąd takich nie kupowałam,przeważnie w sieciówkach i to na wyprzedażach,tak że najdroższe kosztowały pewnie jakieś 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maksio zapytam tak: Napisano Kwiecień 1, 2011 kup to ndobra marka..mozliwe ze to koncowka kolekcji dlatego sa tansze..normalnie kosztowalyby dobrze ponad 100 zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Levis'y i Wranglery Napisano Kwiecień 1, 2011 po 379 za parę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Levisy i Wranglery Napisano Kwiecień 1, 2011 mnie sie wydaje że tam miało być 300, bo jak na diesla to takich przecen nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pase 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Bodajże 230 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 nie uwazam zeby gaci ebyly lepsze tylko dlatego ze kosztuja jak za zboze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Addien 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 Tak,oczywiscie,że 300,pomylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pauuulla24 0 Napisano Kwiecień 1, 2011 moje najdrozsze kosztowaly 160 zl,kupilam je z 7 lat temu,jeszcze jak w liceum bylam,i mam do tej pory,i sa nie do zdarcia,kupowalam w reporterze,ale jakas inna firma,chyba crown,i naprawde nie zaluje. Ale tylko raz kupilam takie spodnie,bo ogolnie wole miec 5 par tanszych niz 2 pary drozszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rwgtbyyh Napisano Kwiecień 1, 2011 320zl Esprit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach