Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N,MKLKL

WITAJCIE ZAPUSZCZONE MAMUSIE "ANIOŁKÓW"

Polecane posty

Gość N,MKLKL

JUŻ WIOSNA A WRAZ Z NIĄ WYTURLAJĄ SIĘ na ulice rozczochrane loszki z wózkiem i z tłustym łebem do połowy żółtym do połowy zczarnym z odrostami i w przyciasnych dżinsach od chińczyków mocno spranymi. LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ BO RZYGAC SIĘ CHCE

Gość hahahha..:D
Ty sie ogarnij, gownojadzie:D Najpierw naucz sie pisac, a potem kurwa zrób cos ze swoim zyciem, zebys nie musiala dla poprawy nastroju, zakladac takich zjebanych topików, zalosna kreaturo:D Albo moze zainwestuj w wibrator, niewyruchana szmato:D

Gość mamusie aniołków
to chyba te co poroniły Te o ktrych piszesz to "zwykłe" mamusie Alce co racja to racją, zastanawiam się czemu wiekszość mamuś z malutkimi dziećmi jest tak zaniedbana, gdybym dzieci nie miała to może i dałabym sie nabrać na tłumaczenie że cięzko zrzucić pociązowe kilogramy oraz to, że przy ma łym dziecku nie ma czasu na dbanie o urodę...

haaaha a ja widzę u ciebie nadwagę, obgryzione paznokcie i czarne odrosty na pustym łbie :-) A ja mam Aniołka, jestem szczupła, w pełnym makijażu i idę na spacer z podobnymi mnie koleżankami, a takie trole jak autorka to tylko na forum mogą siedzieć, bo wiosną wstyd z domu wyjść ;-)

Gość mamusie aniołków
jeszcze zanim wyjdą założą 1000 topików " W co ubrać swoje dziecko w taką pogodę" :):):)

Gość N,MKLKL
OOO PROSZĘ - JAK TRAFIŁAM W SEDNO HA HA HA - WŁAŚNIE SIĘ ZGŁASZAJĄ ROZŻALONE MACIORKI Z ODROSAMI - PROSZĘ O WIĘCEJ - WYŻYJCIE SIUĘ PASZTETY

Gość N,MKLKL
MAMUSIE JUŻ JEST NA TYLE CIEPŁO, ŻE MOŻECIE UBIERAC HJUŻ białe pseudo adidaski od chińczyków i polarki też

Zbędne kilogramy nie dbanie o siebie itp to kwestia indywidualna bez znaczenia czy ma się dziecko. Wszystkie mamy które znam i były zadbane przed ciążą teraz nadal takie są. Tylko te które o siebie nie dbały nigdy zapuściły się jeszcze bardziej, a najgorzej wyglądają mamy patologiczne to nie ma też co porównywać bo one już przed ciążą nie wiedziały jak się ubrać uczesać tylko wiedziały jak wypić wino za śmietnikiem

A ja właśnie częściej widzę wypindrzone mamusie.Np moja sąsiadka co dzien spaceruje z dzieckiem wystrojona w szpile,ebranie jakby szła na przyjęcie,włosy jak od fryzjera,pełny makijaż... Ja jestem młoda i nie mam dzieci a nie chce mi sie aż tak pindrzyć ja ona i sie zastanawiam jak znajduje na to czas i chęci

Hehehe no czasami przesada bardziej razi w oczy jak brak tego wystrojenia. Mnie zawsze zastanawiają długie tipsy u mam. Nie oceniam tylko tak się zastanawiam czy to aby wygodne przy dziecku? O szpilkach nie wspominam bo chociaż uwielbiam do ograniczam do minimum przy młodej bo bym nogi połamała ;) Ale dla mamy "poważnej" mogą być