Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajaaa

PiS oburzone emisją "X Factor" w rocznicę katastrofy.

Polecane posty

Gość Michau_wro
To nie katastrofa. :) 10 kwietnia zginął tyran Lech.

tak bardzo lubiłem sobie wypić piwko Lech, i co dupa blada, nie lubię ogólnie trupów, i teraz już mi się piwko Lech kojarzy z nieboszczykiem. Co za strata.

Gość vbm
oni są pojebani...pisowcy oczywiście

Gość beze sensuuuuuuuuuu
pieprze ich wszystkich. Ktos chce niech ryczy, nosi zalobe i modli sie ciagle. Ja chce X factor jak i ine prgoramy;) w dupie mam te katastrofe. Mi zginela mama, tata i to po nich bede plakac, a nie po jakis obcych ludziach. TYlko w rocznice smierci moich rodzicow jakos kazdy sie zawsze bawi. A ja mam rozpaczac po jakis obcych ludziach, bo byli znani?? bardziej boli smierc najblizszych. Ok nikomu smierci nie zyczy i nie mam tego totalnie gdzies. Ale bylo minelo nic im zycia nie wroci. I nie ciesze sie z ich smierci, ale tez nie rozpamietuje i 10 kwietnia mam zamiar zyc jak codzien, a obchodzic tylko wlasne rocznice smierci! niech sobie dadza spokoj juz z tym narzucaniem ludziom tego co maja robic kiedy plakac kiedy sie cieszyc i czy smucic

Gość o jeny jeny jeny
zgadzam sie!! niech nie narzucaja ludziom zaloby!! a po 18 tragicznie zmarlych w katastrofie busa tez bedzie zaloba narodowa w 1 rocznice???

Gość tak jeszcze
zabierzmy dzieciom dobranockę, żeby nie było, że się dobrze bawią

Uwazam,ze my,jako narod,zalobe mielismy przez tydzien po katastrofie. Zalobe powinna obchodzic rodzina ofiar,tak jak kazdy z nas obchodzilby zalobe po stracie np.rodzica. Ja np.jestem zmeczona juz tym wszystkim,i szczerze powiem,ze cala ta medialna nagonka zrobila swoje,mam dosc tych niedomowien,podejrzen itp. A TVN jest stacja prywatna,wiec nie mozna jej nakazac ze w ten dzien akurat maja zmieniac program tv.

Gość Gab01
tego 10 to najlepiej wyjechac gdzies daleko poza granice kraju. To bedzie swieto PiSu, a ja nie chce w tym uczestniczyc hmmm albo przeciwnie, zostane i bede swietowac na swoj sposob, upije sie z radosci smierci najwiekszego patalacha RP, wlacze muze na cala pare i bede tanczyc ha ha

Gość o jeny jeny jeny
Gab01!! 🖐️ :D

to się nazywa zrobić darmową reklamę programu, o którym możliwe, że nawet pies z kulawą nie słyszał. Podejrzewam,że to robota Wojewódzkiego, a możę Powiatowego, jak nic maczął w tym swoje brudne paluchy.

Gość a tego dnia będzie
zakaz kupowania alkoholu?

mi sie wydaje,ze PIS po raz kolejny sam sobie strzelil w stope...partia sama zrobila reklame programu,bo ludzie po zlosci beda ogladac. Tak samo jak Prezes zrobil reklame Biedronki,obrazajac wiele osob...

Gość Gab01
Ja sie zaopatrze dzien wczesniej:D

Gość adsfdfgfdgf
no tak teraz ludzie rzucą się na X Factor z ciekawości, żeby zobaczyć czego tego dnia tak zabraniają oglądać...

Gość e tam pasztet
żałośni jesteście polaczki :O 🖐️

normalnie w niedzielne wieczory oglądam kabaret z i/3 Ani Mru mru, i i jakąś tam częścią kabaretu moralnego niepokoju, i nawet nie podejrzewałem o istnienie czegoś takiego jak X Factor

Gość o jeny jeny jeny
bmblondyn - a jednak :D