Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trfgrdr

co sadzicie o takim kostiumie kąpielowym?Maskuje chudość

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa
jak małe cuycki to taki pasek bedzi je tylko s[płaszczac ale majtki sa ok

Gość trfgrdr
pisałam ze nie chce białego tłumoku

Gość trfgrdr
jestem modelką i zarabiam na swojej chudości tyle ile ty palancie nie zarabisz w ciągu całego swojego życia:O:O Na wybiegach jej nie maskuje,ale na urlopie ze znajomymi owszem..mam swiadoosc tego ze w kazdej chcwili przytyc moge jesli chce..Wiec mam nad tym kontrole...ALe poniewaz pracuje akurat dla takiej anie innej firmy chuda byc muszę

Gość trfgrdr
do siuruf-załoze sie że zakompleksiony facet z brzuchem piwnym i pryszczami góra metr 60:O

Gość dżozefina
dla mnie ok, ogólnie wszelkie marszczenia, falbanki itp powinny optycznie powiększać biust, ale Ty jako modelka chyba się na tym lepiej znasz, mi się kostium podoba

Gość dropsek
ja myslę że galoty pogrubiają bo mają poziome falbanki, ale góra rzeczywiście spłaszcza cycki. Ogólnie pogrubia wszystko co poziome i duże wzory. Acha, jeszcze jedno, jesli to twoja figura to jest naprawde ok :)

Jesteś modelką i pytasz się nas czy śmiesznie będziesz wyglądała w tym stroju...:O dziwne. jeśli strój Ci się podoba to go kup i tyle. brzydki i śmieszny nie jest. to że inny niż pospolity nie znaczy, że zły. mi się podoba tylko ja akurat za zielonym nie przepadam. a problem mam taki sam jak Ty- chuda i małe piersi. osobiście założyłabym taki strój.

Gość trfgrdr
niby wiem ze marszczenia tak,ale z drugiej strony jak zakladałam ten kostium to spłaszczał mnei jeszcze bardziej.Odwraca uwage w ogole od biustu..Mjtki maskują chude nogi..Tylko nieco infantylny jak na moje oko..nie mam 14 lat..a 19

Gość trfgrdr
owszem pytam..bo nauczyłam się pytać wszystkich w koło zanim coś sobie kupie....NIe mam swojego gustu ani smaku to fakt...Tego zostałam nauczona..Nikogo nie obchodziło co mi sie podoba i w czym ja czuje sie dobrze...Zapomnialam juz dawno co mi sie podoba

jesli chcesz uwydatnic piersi to tym na pewno Ci sie nie uda. kup sobie stanik usztywniany

Gość dropsek
tak, koniecznie stanik z usztywnieniami