Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhaaaaaaaaa

podoba wam sie taki bukiet do ecru sukni?

Polecane posty

Gość hhhhhhaaaaaaaaa
bez tych galezi obok oczywiscie:D czy lepiej beda pasowac bordowe róze?

Gość bghbg
haloooooooooooooooooooo

Gość bghbg
no wlasnie nie wiem co to jest, moze róże? ale czy ten kolor bedzie pasowac do ecru czy lepiej ciemniejsze wybrac?

Gość bghbg
NOI TROCHE ciemniejsze niz dziewczyna na zdjeciu, ale kolor kwiatów zajebis:D

Gość bghbg
a moze to sa wlasnie frezje>? czy róze? juz sama nie wiem:D

Gość mysle, ze to roze i wg mnie
beda pasowaly do sukienki w kolorze ecru :) zbyt ciemne to tez nie dobrze. Jesli nie jestes pewna co do tego co to za kwiaty, wudrukuj fotke i idz do jakiejs kwiaciarni - napewno pomoga.

Gość malinkahalinka
Cos ten bukiet nie przemawia do mnie ;p trzebaby było zobaczyc jak się prezentuje na tle sukienki która chcesz mieć . ja preferuje storczyki maja w sobie to coooos:D http://www.g-fiore.pl/galeria/bukiet-slubny tu masz pare bukietow wlasnie ze storczykow . Ale chyba nie jestem obiektywna bo po prostu nie przepadam za Rozami SA takie oklepane troche . Choc na tym zdjęciu co dalas linka to właściwie co to SA kwiaty? Niby roze ale jakies takie dziwne ;) http://www.g-fiore.pl/galeria/bukiet-swiadkowej albo taki jak ten na samym dole jest taki niby czerwony / bordowy ale nie kłuje w oczy . a jak bardzo ecru jest ta twoja suknia ? bo już rozne widziałam cala taka czy gdzies jest tez biala ? i czy mocno zdobiona czy gladka bo to tez ma znaczenie przy doborze odpowiedniego bukietu ;) jeśli ma się bardzo urozmaicona suknie i do tego przykluwajacy uwage bukiet to można troche przesadzic . wkoncu panna mloda ma być delikatna czarujaca itd. Poza tym jak bylam na weselu koleżanki która miala bukiet z czerwonych Roz to ksiądz nie był zachwycony i wydaje mi się ze przez to mniej się staral podczas calej ceremonii;p wiec może przemysl to raz jeszcze;p a najlepiej pokaz pare propozycji latwiej jest wybrac cos z kilku propozycji niż okreslic się co jednej tak lub nie

Gość bghbg
suknia jest bez zadnych swiecidelek badzo dopadowana w biodrach i elegancka :D wiec z bukietem moge zaszalec. Wydaje mi sie ze do tej sukni musi byc ostry kolor, bo tak to wszystko zmarze sie w jedna całość.

Gość Panna z Torunia
To Twojej sukienki, to wydaje mi się że będzie pasował jeden z tych bukietów: http://indigoefd.eu/strona/elegancka-panna-mloda Ja na ślub wybrałam sobie ten trzeci, bo wydaje mi się jak najbardziej odpowiedni. Co o nim sadzicie? Teściowej się nie podoba. Ona by chciała inny.

Gość ddfddddf
Twoj slub, twoj wybor. ja mialam klasyczny bukiet z czeronych roz, ale to bylo 4 lata temu.