Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedajaca maxi cosi citi

Sprzedam fotelik Maxi Cosi Citi

Polecane posty

Witam drogie mamy! Do sprzedania mam fotelik samochodowy Maxi Cosi Citi (0-13kg), stan b.dobry, używany, niemiecki, bezwypadkowy. Kupiony w tym miesiącu, jednak chcę go sprzedać, bo miał być Cabrio Fix a nie Citi-sprzedawca miał błędny opis w swojej aukcji. Fotelik był niewiele używany, co widać po jego stanie. Wysyłka byłaby możliwa zaraz po świętach, żeby nie przesyłać przez granicę i dodatkowo nie płacić. Naturalnie dołączam mała wkładkę w fotelik dla niemowlaczka i daszek materiałowy czarny. Używa się go bez adaptera w aucie przypinany pasami. Dołączam instrukcję. Może służyć też jako nosidełko, jest leciutki. Cena: 200zl + koszt przesyłki (ewentualnie można odebrać na miejscu/woj. pomorskie) W razie pytań: ark.bbb@googlemail.com Zdjęcia fotelika: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b36f061cb6c28a4f.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30fed48ef0f2a416.html Opis fotelika na stronie producenta: Foteliki samochodowe Citi dbają o prawidłową pozycje dziecka w foteliku. Wyposażone we wkładkę korygującą kąt leżenia dziecka w foteliku i specjalne wałeczki utrzymujące główkę. Dzięki trzypunktowym pasom wewnętrznym dziecko nie zmieni pozycji nawet podczas snu czy dynamicznej jazdy. Regulacja pasów odbywa się za pomocą zintegrowanego zapięcia, co ułatwia odpowiednie dopasowanie ich długości. W wyposażeniu fotelika znajdziemy również regulowany daszek i schowek na drobiazgi. Uniwersalne zaczepy pozwalają na montaż fotelika w innych produktach z grupy Maxi-Cosi Travel System. Tapicerkę w foteliku Maxi-Cosi Citi można w łatwy sposób zdjąć, dzięki czemu utrzymanie fotelika w czystości jest niezwykle proste. Producent modelu Citi przewidział również możliwość uzupełnienia fotelika akcesoriami dodatkowymi śpiworkiem, osłoną przeciwdeszczową, moskitierą, a nawet specjalną kolekcją zabawek. Fotelik Maxi-Cosi Citi został doceniony przez instytucje zajmujące się badaniami nad jakością i bezpieczeństwem przewozu w fotelikach samochodowych gdzie brane były pod uwagę modele Recaro, foteliki Concord, STM i wielu innych. Instytutów ANWB przyznał fotelikowi Citi wysokie noty 4 w skali 1 do 5, za: bezpieczeństwo, komfort jazdy, łatwe utrzymanie czystości. Magazyn TEST przyznał fotelikowi maksymalną notę w skali 1 do 5 w teście bezpieczeństwa przeprowadzonego podczas czołowego uderzenia. Bardzo wysoko w tym teście zostały także ocenione: instalacja fotelika, komfort jazdy, utrzymanie czystości. Foteliki Maxi-Cosi posiadają także, dopuszczający do obrotu i bezpiecznego użytkowania na terenie UE, certyfikat ECE 44/04.

Gość gizda gliwice
haha a nówka kosztuje niecałe 300zł:D

paragon- wykaz z konta - przelew gwarancji nie mam

no to sorry, ale chyba zarty sobie robisz:O skad mam pewnosc ze to jest NOWY fotelik a nie wygrzebany w jakims komisie? wyciag z konta nie jets paragonem:O

mam jedynie instrukcję niemiecką w postaci książeczki,która była dołączona do fotelika

czy ja napisałam,ze jest nowy? w pierwszym zdaniu napisałam, że używany.

Gość hienka mała
przeciez to uzywany, zuzyty szmelc:O

używane, ale nie zużyte w Niemczech też ludzie kupują. Widocznie w Polsce tylko stać ludzi na nowe.

Gość ale na Ciebie naskoczyli
ludzie przeciez to tylko forum kazdy moze pisac co chce!! moze akurat ktos poszukuje takiego fotelika a że jest tu duzo mam to autorka miała dobry pomysł z umieszczeniem tego tutaj,.

Gość jedno pytanie...
ty kupilas ten fotelik jako nowy czy juz jako uzywany?

Gość ale z was
jak dla mnie zdzierstwo, używany (właściwie nie wiadomo ile i który to właściciel) fotelik, chyba nie robiony według nowych trendów modowych maxi cosi, w dodatku bez gwarancji i widaźć ślady użytkowania, za 200 stówy!!, przegięcie

jako używany, nowy jest za drogi. stoi u mnie i czeka na sprzedaż.

Gość ale z was
do autorki, przyznaj się za ile ty go kupiłaś??

heh,czyli ty go kupilas jako używany,( dlatego nie masz paragonu ani gwarancji) sama uzywalas i teraz wystawiasz go i piszesz bezczelnie, sugerujac ze jest niemalze nowy:O i chcesz sprzedac taki uzywany badziew za 200 zł? powodzenia,na allegro nowe stoja po ok 300:O

Gość asdasdasdasdasd3234
pewnie autorka zawyzykla cene aby mozna było ją zbić i się coś utargować, poza tym ja tam na zdjeciu nie widze zeby byl zniszczony a skoro taki nowy kosztuje 300zł to co tak ziapiecie? dla niektorych 100zł mniej to bardzo duzo a na pewno cene da sie znizyć jeszcze a po trzecie kurwa ludzie nie chcecie to na co sie wypowiadacie na allegro tez jak widzicie cene duza to tez wysylacie od razu wiadomosc ze go pogieło? polacy są nienormalni pojebusy normalnie pojebusy :)

end of topic-myslisz się. kupiłam łącznie za 61.88 euro. Wystawiam za 200zł. Jeśli nie uda mi się sprzedać w Polsce to oczywiście sprzedam w Niemczech. Tu kupują takie foteliki samochodowe. Fotelik jest nieużywany przeze mnie-dziecko w brzuchu-kupiony 8marca a odebrany w zeszłym tygodniu.

Gość ale z was
asdasdasdasdasd3234 owszem może i pojebusy ale jak widzę laski które próbują orżnąć ewentualnych potencjalnych klientów (bo chyab sama widzisz w jakim celu napisała topik, bynajmniej żeby się nie pochwalić, a sprzedać), to chyba można dyskutować o cenie?? a cena zawyżona. Na pierwszym zdjęciu widac ślady uzytkowania, przyjrzyj się.

Gość asdasdasdasdasd3234
pojebusem to na pewno jestes ty skoro nie obrazasz ludzi którzy cię denerwuje a osoby postrone :classic_cool:

Gość asdasdasdasdasd3234
"ale z was" masz trochę racji przyznaje że jestes normalna, ale co niektórzy przesadzaja z wypowiedziami na temat tego fotelika radze Ci autorko wystaw fotel na allegro bo sama widzisz co sie tutaj dzieje

skoro ci to sprawi przyjemnosc,moge obrazic i ciebie-spieprzaj idiotko,skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia:O

Gość asdasdasdasdasd3234
end of topik teraz taka madra jestes a ty tez spieprzaj skoro nie masz zamiaru fotelika kupowac narazie pegazie

hm na allegro. dobry pomysł! Oczywiście z opisem, że NOWY, bo jak napiszę, że używany to przecież nikt nie kupi i mnie wyśmieją. a NOWY kupią, co z tego, że nakłamię..

podszywom dziekujemy

Gość jołł
ja pierdziele ten fotelik jest strasznie brudny i widac ze w nienajlepszym stanie, a fee