Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camilllllllllpppppppppppppppp

Wyleczyłem sie z nadciśnienia....

Polecane posty

Od roku lecze nadcisnienie. Bez tabletek cisnienie wynosilo od 140 -170/ 90 -60 /skakało/. Brałem przez rok dzien w dzien 1 tab. 80mg Pritor i cisnienie nie spadalo ponizej 130/70. Od 2 tygodni zastosowałem surową diete tylko i wyłącznie kasze gryczaną/ryż 300g dziennie. Było to całe jedzenie na dobe dla mnie /dorosłego mężczyzny 24 lata/. Od 2 dni /zapomniałem/ nie biore tabletek na nadcisnienie od wczoraj mam idealne cisnienie 118-127/70. Zauważam, iż na tabletkach nie spadło nigdy do takiej wartości. Dodam też, że biorąc tabletki dokuczło mi silne uczucie zimna na całym ciele głównie stopy, ręce. Bylem zawsze rano opuchniety, bardzo sine pod oczami. Czułem się bez sił, byłem spięty. Od wczoraj 3dzien jak nie biore tabletek czuje cieplo w uszach, stopach... całym ciele. Czuje sie pełny sił. Co najważniejsze nei mam sinych oczu i brak obrzeku. Co mi jest??? Bo najwyrazniej przyczyna nadcisnienie w wielu badaniach nie zostala wykryta. A tu nagle takie cos!!!!!!!!!!!!! Co się stało??? Takak nagła zmiana???? nawet piszac teraz pomyslalem tarczyca??? fakt kiedys mialem uczucie zimna/ciepla naprzemian

przez 2 tygodnie dieta byla tylko naturalna kasza gryczana oraz ryż...wiec tluszczc minimalny... tylko co jest grane ze taka zmiana

Gość gość
Znam wiele osób, które od kilkunastu lat stosują leki na nadciśnienie i nadal są chorzy. Lekarze zapewniają, że do końca życia będa brać leki, natomiast znam też i takich, którzy od kilku miesięcy stosuja proargi9+ z naturalną l-argininą i pozbyli się problemu. Osobom, które wierzą, że nadciśnienie jest do wyleczenia naturalą l-argininą, polecam wejść na stronkę http://synergypoland.pl Tam jest wszystko.

Gość gość
SPAM!!!!!!!!!

Gość gość
Nie spam, tylko informacja dla wszystkich chorych, aby poczytali sobie o działaniu naturalnej l-argininy na układ krążeniowy. Jeśli jesteś wysłannikiem firmy farmaceutycznej, to dla ciebie to jest spam! haha