Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miotacz Dobrych Rad

Masz jakiś problem? MDR Ci pomoże!

Polecane posty

Gość Miotacz Dobrych Rad

Miotacz Dobrych Rad jest po to, by rozwiązać Twoje problemy. Jeśli więc jest coś, co Cię martwi, spędza sen z powiek, potrzebujesz porady - napisz.

Gość adfffffafsafsgdsgsd
Potrzebuję zarobić 1tyś zł miesięcznie nie wychodząc z domu,ale też nie siedząc 24 na dobę w nim-jak to zrobić??:P

Gość Miotacz Dobrych Rad
Jak zarobić 1tys/mc: 1 chałupnictwo, chociaż ciężko znaleźć dobrą ofertę 2 strony typu izimany.pl 3 1/2 albo 1/4 etatu w jakiejś firmie, może w sklepie 4 opieka nad dzieckiem/babcią/ dziadkiem 5 korepetycje dla dzieci

Gość blip
Jak przekonać męża do częstszych stosunków płciowych, ja trzydziecha, mam duuuuże potrzeby, on prawie czterdziecha - ma mniejsze. Jestem otwarta na wiele propozycji.

Gość Miotacz Dobrych Rad
Blip Czasem zwykła rozmowa może pomóc. Jeśli nie, to musisz się postarać rozbudzić jego namiętność-załóż sexy bieliznę itp. Może nowy wystrój sypialni. .. Albo kup nowe filmy, niekoniecznie typu "przeminęło z wiatrem" ;-) Albo zastosuj metodę odstawienną , poczekaj aż sam zatęskni

Gość Hakaoka
czy wybrać się na ustawienia rodzinne?

czy założyć jutro czarną czy fioletową bluzkę do szarych dżinów rurek i fioletowych kozaczków? wypad na piwko z koleżankami.

Gość Minuacz Dobrych Rad
Polecam czarną bluzkę