Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWEWD

format GIF,JPEG ----CO TO takiego???????????????????????????????

Polecane posty

Gość EWEWD

Chce wystawic foty do allegro i wyskakuje mi komunikat iz "zdjecie powinno byc w formacie GIF,JPEG lub PNG"!!!!!!! co to takiego i co powinnam zrobic by dodac te nieszczesne foty:((( prosze:(pieknie prosze:(pomozcie niekumatej sierocie:(

Gość EWEWD
ha.ha. a jednak taka sie juz urodzilam:( smiejcie sie,smiejcie:(ale powiedzcie pozniej co mam uczynic????

Gość zapiekanka ziemniaczanka,
to co masz po kropce za nazwa pliku czyli jego format musisz otworzyc plik w odp. programie, zalezy co masz, Paint, Photoshop i zaposac jako jpg

Gość w programie do edycji zdjec
otworz zdjecie, ktore chcesz opublikowac. Nastepnie wybierz polecenie "zapisz jako", otworzy sie okienko, w ktorym wpisujesz nowa nazwe fotki (prawdopodobnie wyswietli sie poprzednia nazwa, jesli jej nie zmienisz komputer zmieni stara wersje. Jesli zmienisz, stara pozostanie niezmieniona, za to pojawi sie na dysku druga wersja zdjecia). W okienku, oprocz nazwy pliku, bedzie rodzaj w jakim zdjecie mozesz zapisac. Wybierz jpg. Kliknij "zapisz".

Jeśli masz xp to wystarczy że w nazwie zmienisz końcówkę na jpg. Przynajmniej u mnie tak wystarczy że automatycznie mi zapisuje np nazwe zdjęcia DCM22234.bmp zmieniasz na DCM22234.JPG

Gość fswfds
W programie... Blondynko... jestescie kochani!dziekuje serdecznie za kazda sekunde mi poswiecona,za kazda wystukana literke.Naprawde z calego serca dziekuje...za wyrozumialosc i pomoc:))))))))))))))))))))))))))))