Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratka w linie

Szukam cytatów o ...

Polecane posty

Gość kratka w linie

matce. Potrzebuję do pracy mgr. Jesli ktoś posiada jakies wyjatkowe slowa o matce, to prosze napisac, pomozecie mi bardzo:) Dziekuje:)

."Żadna mądrość, której możemy nauczyć się na ziemi, nie da nam tego, co słowo i spojrzenie matki" (Wilhelm Raabe)

Gość kratka w linie
Dziekuję, wykorzystam w pracy:) Prosze o dalsze cytaty : matka, dziecko, macierzynstwo, milosc ( w tym aspekcie), udreczone macierzynstwo itp. :)

."Każdą inną ludzką miłość trzeba zdobywać, trzeba na nią zasługiwać, pokonując stojące na jej drodze przeszkody, tylko miłość matki ma się bez zdobywania i bez zasług." H.Auerbach

Gość kratka w linie
Moga to byc cytaty z piosenek, ksiazek itd. Tylko prosze o podanie autora tych slow:)

Gość fffftttyyuujljkghkhkh
nie ma jak u mamy, ciepły kąt, ciepły piec.

."SERCE MATKI" Jeszcze nie jestem matką jeszcze nie jestem naprawdę kobietą Drżę kiedy kołaczesz się we mnie moje drugie serce innym rytm mego życia Zegar który od marca ustanowi mi nowy czas pozaeuropejski Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej twoje dobitniej Dwa ptaki niepewne przyszłych lotów Renata „Amelia Putzlacher

Gość kratka w linie
Daj szukam:) I dziekuje za cytaty:)

Gość kratka w linie
UP:)

Gość kratka w linie
UPPP;)

Gość Mam czas
chcesz być maatką to przyjme cie na praktyke do miesiąca i,zależy co cie interesuje ,syn ,córka masz załatwione

Gość sylwiasakjkldj
Dziekuje Tobie z calego serca Dziekuje Tobie za nieprzespane noce I wszystkie ciezkie dni /wszystkie ciezkie dni/ Za kazda z tudnych chwil /kazda z tudnych chwil/ Dziekuje Ci! Dziekuje Tobie z calego serca Dziekuje Tobie za nieprzespane noce I wszystkie ciezkie dni Za kazda z tudnych chwil /kazda z tudnych chwil/ Dziekuje Ci! Gdy Cie potrzebuje jestes blisko mnie, Nie odmawiasz mi, Mamo kocham Cie! verba dziekuje Tobie

Gość kratka w linie
ten ostatni niedziel Tak ciężko se w google wpisać czego szukasz i poszukać? Wszystkie cytaty z google i w ogole z neta znam na pamiec. szukam dalej, czegos wyjatkowego. Skoro nie mozesz mi pomoc to po prostu olej sobie ten topik:) Pozdrawiam:)

Gość kratka w linie
UP:)

Gość kratka w linie
ptasiek, to najlepszy cytat, uzyje go na bank w pracy:D:D:D:D DZIEKUJE:D

To nie matka, ale wzięła mnie w opiekę, pokazała mi emocje, nauczyła być człowiekiem.

Gość 64373
"Nie pytajcie mnie jak wygląda moja matka:czy można opisać słońce?Z mamy promieniowało ciepło,siła,radość.Bardziej pamiętam te odczucia niż rysy jej twarzy.Przy niej śmiałem się i nic złego nie mogło mi się przytrafić." Eric-Emmanuel Schmitt

Gość 64373
"Żadna mądrość, której możemy nauczyć się na ziemi, nie da nam tego, co słowo i spojrzenie matki" (Wilhelm Raabe)

Gość 64373
"Każdą inną ludzką miłość trzeba zdobywać, trzeba na nią zasługiwać, pokonując stojące na jej drodze przeszkody, tylko miłość matki ma się bez zdobywania i bez zasług." H.Auerbach

Gość 64373
Atmosferę w rodzinie wciąż jeszcze tworzy matka. To ona jest w domu menedżerem. Margaret Thatcher

Gość dvfdgfgf
dziewcze szuka cytatow dla swej mamusi na dzien mamusi buahahah

Gość kratka w linie
WOW, Dziekuje za piekne cytaty:) Proszę o więcej:) mistyczna- Ty nie pytaj mnie o nią... znasz ją doskonale... :)

Gość kratka w linie
UP, prosze o dalsze cytaty:)