Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawód: ratownik medyczny

ratownik medyczny

Polecane posty

hej. Czy jest tu jakaś kobieta która pracuje w tym zawodzie ?

Gość rafatka
tak ja, co chcesz wiedziec?

Czy mialyście problemy ze znalezieniem pracy ?

nawet nie:) ja zostalam tam gdzie miala praktyki:) akurat mi sie udalo.fakt ze zanim wszystko zalatwilam itd to prawie 2 mies bylam bez pracy ale dalo sie jakos zyc,mialam wiecej czasu na zabezpieczenia i faceta w koncu:)

Gość ytrskytrhtr
ile zarabiasz? jesli mozna zapytac? tez mam zamiar wybrac sie na te studia

napisz mi z jakiego woj. jesteś ? Jesteś po studium czy po wyższych ?

A i jeszcze jedno pytanko. Czy parcujecie w pogotowiu czy tlko na SORze

swoj slaskie. po studiach 1 stopnia-licencjackich. na mgr sie wybieram..choc szkoda ze nie ma mgr z ratownictwa:((tylko na zdrowiu publicznym.. co do zarobkow..zalezy od ilosci dyz. nie chce pisacv o dokl su,ac bo za chwile bedzie jakas chora nagonka ..ze jak to??rat med tyle ma??pierwsze ktos slyszy..ktos ma kuzyna i ma wiecej/mniej...

SOR z wyjazdami. czasami mam tak ze jestem na wyjazdach,jak inna zaloga jest na wyjezdzie to na sorze,czasami tylko sor. jednak zdecydowana wiekszosc jest tak dzielona ze wyjazdy i sor.sporadycznie zostaje mi tylko oddzial

Gość Bronek Wierciwąs
napisz nie wstydx sie :)

hmm... to SRM macie w szpitalu, tak ?

nie chodzi o wstyd. ale jesli siedzisz tu czesto to wiesz jak to tu wyglada.zaraz bedzie ze sciemna..ze za malo,ktos inny uzna ze za duzo,ktos ma kuzyna.kuzynke i okazuje sie ze ma inne zarobki..nie widze takiej potrzeby zeby sie tu chwalic zarobkami. od tego mamy Dzenusie:P hihi

moja znajoma pracuje na sorze i zarabia malo tzn ok 1.400 chyba brutto a na konraktach w srm znacznie więcej

pytalam bo u nas SRM jest w całkiem innym miejscu

przepraszam że trochę odchodzę od tematu, ale chciałam dowiedzieć się ile średnio zarabiają pielęgniarki anestezjologiczne. nigdzie nie mogę się tego dowiedzieć. może Ty wiesz, ratowniczko medyczna skoro pracujesz w szpitalu. :)

A ja jestem po medykach i mysle o studiach pielęgniarskich bo tu u mnie raczej nie ma szans na wakat dla rat. medycznych chyba ze ma się powazne znajomości

szczerze to nie mam zielonego pojecia..mialam do czynienia z jedna..na praktykach na bloku operacyjnym ale to byla osoba tak nieprzyjemna ze wszyscy balismy sie przy niej glosniej oddychac ,o pytaniach o zarobki nie wspomne.. nie wiem..popytam.to napisze.ale na chwile obecna nie mam zielonego pojecia ,chocby z tego powodu ze z bloku oper. ludzi nie znam..3 pietra nade mna..praktycznie tam nie bywam.

hehe... SRM- Stacja Ratownictwa Medycznego ;)

a skad jestes?? eej no nie mysl tak negatywnie. u nas tez mowili po co skladacie cv do XXXXX??tam nie ma szans..a jednak 3 osoby przyjeli:) najpierw zloz.pozniej sie martw.sprobuj tez np na oiom..kolezanka po rm dostala sie na oiom kardiologiczny na ochojec.

Z tego co mi wiadomo to dobrze zarabiają . Napewno więcej niz na innych oddziałach

no wiesz pielegniarki anestezj. maja niby malo do roboty ale za to co..przygptowuja same wszystkie leki do narkozy,intubacji,respiratpry itd.. podczas operacji sglownie notuja parametry pacjenta..sa przy wybudzaniu. oczywiscie te leki podaja co przygotowuja wiec tak na prawde odwalaja kawal roboty. am na mysli normalna narkoze nie PP itd..bo tym juz lekarz sie zajmuje

właśnie znalazłam to; * pielęgniarka anestezjologiczna, 2 lata stażu, Szpital Kolejowy w Lublinie, z dyżurami 1300 zł ale nie wiem jak w Krakowie...

wiesz u nas to lekarze anestazjolodzy czuwają przy pacjencie .