Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fryzka

Ciągle tylko tematy o chudnięciu! A kto próbuje zgrubnąć?

Polecane posty

Gość bon ton
co to jest zgrubnac? po jakiemu to?

Przytyć :) Sorki, że takie określenie, miało właśnie przyciągnąć wzrok :D Widzę, że się udałO :D

Mnie się udało przytyć dwa kilogramy, ale takim sposobem, że lekarz kazał mi się puknąć w łeb i zaprzestać tego "katowania jelit" ;]

Po prostu trudno jest schudnąć, jak i przytyć :) Ale skoro można troszkę ciałka z siebie zrzucić, to czemu i nie nabyć odrobinę? Najgorsze jest to, że nigdzie nie ma tematów dotyczących przytycia (znaczy są, ale ciągle zasłonięte: "Chcę schudnąć!")

Gość IMO13716
W części drugiej tematu Fryzka pokazuje cycki!

IMO, puknij się w głowę, tobie nawet kawałka pupy bym nie odkryła. I sam wiesz dlaczego :P Więc nie łudź się i nie smutaj ;]

O, no to ładnie ;) A ja się kapnęłam z moją pomyłką. Mam 165 wzrostu. Nie 70 ;] 5 kg? To super. Mnie się udało zaledwie dwa ;]

Gość jack ill
a mi jest dobrze może jako facet powinienem, ale mam to w dupie

Katrina, to też nieźle, jesteś niższa, więc na pewno lepiej to wygląda :) Próbowałaś przytyć?

Katrina, ja tak samo 50 kg. Ale ja przesadzałam z żarciem... I teraz mam, co mam. Cierpię katusze i męki żołądkowe :(

Katrina :) No ale jakoś trzeba żyć. Człowiek sam sprawia sobie problemy. Tyle, że u mnie pojawiła się zazdrość, widząc szczupłe, pulchniutkie, a przy tym słodkie dziewczyny, a ja taka szczuplutka, niby fajnie, niby wszyscy to chwalą, ale w necie większość pisze: 'Na stos z wieszakami!' :P Hehehe