Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fryzka

Ciągle tylko tematy o chudnięciu! A kto próbuje zgrubnąć?

Polecane posty

No i teraz zaakceptowałam swoją szczupłość :) Ale wiecie jak to z tym jest :) Człowiek się bije po łbie i pyta, czemu wcześniej nie mógł być mądrzejszy :)

Gość jack ill
cholera facet powinien powiedzieć Ci, że pięknie wyglądasz i tego powinnać sie trzymać:)

Bo ludzie zawsze piszą na przekór :P Ja staram się jeść dużo, czasami nie zdrowo a czasami bardzo zdrowo ;) Najważniejsze to chyba jeść regularnie i dobrze coś tam też poćwiczyć... ale na to właśnie chęci mi najbardziej brak :O

Blondi, no ja właśnie mam dietę przepisaną przez lekarza, taką troszkę inną dietę i teraz juz na pewno nie przybędzie mi kilogramów. Ale to moja wina, więc cierp głupia babo, cierp ;]

jack, no tak, ale jakoś zawsze kobieta chciałaby wyglądać lepiej, a co jest złego w tyciu, w lepszym jedzeniu, no nic. To nawet super, że człowiek się nie musi głodzić, a ja przesadziłam i tyle ;]

Gość jack ill
ja własnie tak na to patrzę, że mogę sobie jeść na co mam ochotę bez jakichś większych obaw o tuszę:classic_cool: upały w lecie też nie dają mi się we znaki jak niektórym:)

Katrina Nie koniecznie, jedno i drugie ma swoje wady... Osoba ZA chuda to tak samo jak osoba ZA gruba - coś jest nie tak. Najlepiej trzymać się blisko jakiejś tam normy BMI żeby być zdrowym i odżywiać się dobrze żeby anemii nie złapać

jack, no właśnie to jest super sprawa w byciu chudym ;] Możesz żreć i żreć :)

Blondi, dokładnie :) Ja spadam kochani, ale jakby co, to mam ten temat w zakładkach ;]

Gość jack ill
a ja się nie zgodzę mam tak od urodzenia:P

Gość masa.masa.masa.
ja tez proboje przytyc a raczej nabrac masy miesniowej (jestem chlopakiem) narazie w 2lata poszło 18kg :)

Gość urrttkka
ja mam 165cm wzrostu waze 49kg i chciałabym schudnac:-O panicznie boje sie jak przytje chociaz 1 kg:-O

He dziewczyny ja też próbuje przytyć waże 45kg przy wzroscie 164 cm mimo iż urodziłam dwójke dzieci nic nie przytyłam

Po dwójce dzieci? :) Oj dziewczyny, my chyba mamy za super metabolizm :)

Gość IMO13723
Fryzka - nadal cycków nie widzę!