Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sissixx93

Jak mogę odbić byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość sissixx93

Byłam z nim 2 lata temu przez 4 miesiące, byłam głupią gówniarą (15 lat) bez żadnego doświadczenia z chłopakami i zerwałam z nim z idiotycznego powodu. Teraz on od 9 miesięcy ma dziewczynę. Ostatnio zaczęłam wychodzić z nim i naszymi wspólnymi znajomymi na dwór, dużym szokiem było dla mnie jego zachowanie, ponieważ zwykle gdy się widzieliśmy byl dla mnie chamski, nawet gdy już był z tamtą - teraz jednak ciągle się na mnie bez skrępowania patrzył, pytał czy mam chłopaka lub o moje zdanie na dany temat. dodam też, ze z tą swoją nie widział się kilka dni, chociaż mieszkają niedaleko. Jak mogę go odzyskać? Bardzo mi na nim zależy i żałuje tego, co zrobilam dwa lata temu.

Gość dsffffgsdfgsdgsdgsd
Myślę że nadal jesteś głupią gówniarą skoro chcesz odbić zajętego chłopaka!!

Gość gość
Byłam już zaręczona z facetem, który był moim ideałem – wrażliwy, czuły a zarazem zaradny. Planowaliśmy ślub i wspólne życie. Aż nagle on stwierdził że to jednak nie to…..tragedia. Wiedziałam że to facet mojego życia. Nie mogłam go wypuścić z rąk. Jako że zawsze wierzyłam w magię postanowiłam się odwołac do niej. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl – i on wrócił, mówiąc że nie wie jak mógł wcześniej ze mną zerwać. Znowu jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie.

Gość gość
Każdy kto coś potrafi w dziedzinie magii miłosnej jest obsmarowywany przez nieudaczników ale byłabym świnia gdybym nie podzieliła się z wami moim szczęściem. Dzięki szeptunce z wrozkadiana.pl znowu mam u boku swojego narzeczonego i jesteśmy naprawdę szczęśliwi.

Gość gość
Nie chcę go odbijać bo to syfiarz.