Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inn.

Ile trzeba miec komentarzy na allegro, żeby ktoś coś ode mnie kupił ? :D

Polecane posty

Gość inn.

Chcę sprzedać część moich ksiązek, bo nie mam już gdzie trzymać, ale mam tylko 2 pozytywne komentarze na allegro (negatywnych nie mam:D). Pewnie nikt nie kupi od osoby z taką małą ilością komentarzy? :/

Gość klientka z biedronki
Dlaczego nie?? Każdy od czegoś, kiedyś zaczynał:) Jeśli będziesz miał ciekawe pozycje literackie to na pewno zejdą

Gość vgawrgwrgvq
Ja czasem kupowałem od osób, które miały zero komentarzy:) Troszkę ryzykowałem, ale mieli przedmioty, na których mi zależało, a nie miał ich nikt inny. Moim zdaniem jak będziesz mieć niewygórowaną cenę, profesjonalny opis przedmiotu i nie będziesz zdzierać majątku na przesyłce, to spokojnie znajdziesz nabywców. Jeszcze zależy co to za książki:)

Gość inn.
Nie no, wiadomo że nie chce zarobić kokosów, tylko się pozbyć książek do których wiem że już nie wrócę, raczej za symboliczne kwoty bym to chciała posprzedawać. W takim razie spróbuję. Najwyżej się nie uda - trudno :) Dzięki za odpowiedzi.

Gość Majjkaa
Jeśli będziesz miał/miała ciekawe pozycje, ale także przystępne ceny to nikt nie będzie zwracał uwagi na ilość komentarzy ________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość vgawrgwrgvq
I koniecznie zwróć uwagę na opis. Powinien być konkretny i profesjonalny. Czyli żadnych debilnych wykrzykników, kolorowych czcionek, błędów ortograficznych i stylistycznych, itp. To są rzeczy niby oczywiste, ale na allegro aż roi się od takich kwiatków. Jak sprzedajesz książkę, to warto też, oprócz normalnego zdjęcia, umieścić zdjęcie spisu treści, zwłaszcza jeżeli sprzedajesz np. podręcznik albo jakąs książkę akademicką. Jak literaturę to oczywiście spis treści jest zbędny.

Gość marietta...aa
ja bym nie kupiła :) nawet gdyby osoba była uczciwa, poprostu na allegro jest mnóstwo oszustów i tak naprawdę nie znasz osoby która stoi za nickiem.

Gość Smutna-serenada
nie ma probmemow zeby kupowac od osob z zerowym kontem oczywiscie za niewielkie pieniadze,

Gość Jołki Pałki
A możesz podać tutuły? Często kupuję książki z Allegro.