Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwójny dramat dla rodzica

Syn gej, córka panna z dzieckiem!!

Polecane posty

Taki wstyd dla matki, czuje do swoich dzieci takie obrzydzenie, chociaż ich kocham. Syn jest gejem, córka niestety jeszcze gorzej panną z 5cio-letnim synem(nie nazywam tego chłopca swoim wnukiem), po prostu jest mi tak przykro przed ludźmi. Do syna się nie odzywam, mój mąż z synem również nie chce miec nic wspólnego, naprawia za to relacje z córką i zaczyna jej pomagac, ja natomiast ze swoimi dziecmi nie chce miec nic wspólnego.

Gość rusz na miasto
współczuje twoim dzieciom rodziców:O dzieci kocha się takimi jakie są

Kocha się ale to nic przyjemnego widziec swoje dzieci w takich sytuacjach. Mój mąż również jest zalamany tym wszystkim, do syna się już nie odzywa i powiedział że puki on coś z tym nie zrobi to nie chce go znac. Co do córki to zmienił do niej nastawienie i pomaga jej przy dziecku, ja nie chce nieślubnego wnuka.

Gość kachaaa833
no faktycznie tragedia: panna z dzieckiem!! - gdzie mieszkasz autorko w pierdziszewie??

Gość kachaaa833
a dzieciom wstyd ze mamuska nie zna ortografii

Gość kachaaa833
"puki"- to sie inaczej pisze póki co!!

Gość jfu
aa ty nie pamietasz jak ciebie prowadzalo gdy byłaś młodsza,teraz zporządnialaś -jaka matka taka córka -dziurka szuka haka

Gość doktór-ka nałuk
Ależ ty jesteś wredna franca! Dzieci kocha się bezinteresownie.

Sama jestem matką ale ty się chyba zatrzymałaś na średniowieczu. Gdyby mój syn przyszedł do mnie i powiedział, że jest gejem to kochałabym go równie mocno jak teraz i nic by tego nie zmieniło i mój mąż ma takie samo podejście. A co do córki to powinnaś się cieszyć, że jest sama z dzieckiem a nie z idiotą na którego nie mogłaby liczyć. A skoro masz takie podejście jak piszesz to nie powinnaś nigdy zostać matką bo nie dorosłaś do tej roli.