Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakaaakakakakakks

dlaczego mam pecha do facetów

Polecane posty

Gość katakaaakakakakakks

Nie wiem co sie dzieje . Mam 24 lata chciałabym sie juz ustatkować mieć męża . Mam pecha do facetów . Teraz jestem w toksycznym związku facet jest przystojny , bogaty , ale ma taki okropny charakter ,ze nie moge z nim wytrzymac a najlepsze jest to ,ze mnie olewa i co jest najsmieszniejsze ,ze jak sie idzimy to sakłada deklaracje niewiadomo jakie ,ze chce ze mna juz byc na zawsze ,ze tak kocha tak teskni chce miec ze mna juz dziecko chcialby mieszkac ale nic nie robi tylko tak mowi . I to jest najlepsze ,ze niby tak kocha a mnie unika nie odzywa sie po kilka dni a jak siedzi na fb czy na gg i ja sie zrobie dostepna to znika . A jak sie widizmy przewaznie na weekendach to kocha nad zycie ja nie czuje sie kochana . Czasami mam wrazenie ,ze jest on pozbawiony empatii i na dodatek ciagle klamie i zmysla . Nie wiem czy taki zwiazek mam sens . Jestem naprawde bardzo ładną dziewczyna mam pecha jesli chodzi o facetów.

Gość totalnie zażenowanaaaaaaaaaaaa
I ty jeszcze z nim wytrzymałąś? z Twojego opisu wnoiskuję,że...że kurcze rozpaczliwie szukasz miłości ale nie tam gdzie trzeba. Moze i ten facet jest przystojny, moze faktycznie ma kilka zalet... ale ja bym go zywcem ukatrupila na Twoim miejscu. Traktuje Cie jak zabawke, postaawil sobie za cel,ale nie zamierza byc ci wiernym. wiem co mowie, bo spotkalam sie z kilkoma takimi przypadkami. I powiem szczerze nie bylo lekko. Zakochlam sie, wpadlam w depresje...z trudem bo z trudem ale jakos sie pozbieralam. Prosze Cie, nie powielaj mojego bledu. Nie traktuj priorytetowo kogos, dla kogo jestes tylko opcja. A slub mzoe poczekac.

Gość wndzi
a ty musisz go sie uczepić żeby za wszelką cenę mieć męża bo juz wypada

Gość totalnie zażenowanaaaaaaaaaaaa
A twoich relacji z nim nie nazwalabym zwiazkiem. On jest dorolsym facetem, a zachowuje sie jak gowniarz z liceum. Uhhhhhhhhhh Dziewczyno. Zakoncz to poki nie jest za pozno. A co jesli nie daj Boze zajdziesz z nim w ciaze? uwazasz ze wezmie odpowiedzialnoasc? Zniszczy Ci tylko zycie.