Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Ja znam żonę która jak się dowiedziała o kochance to poszła do niej do pracy i parasolkę na niej połamała,oczywiście była sprawa i została ukarana sto zł .Powiedziała ,że dla niej stówka to śmiech drugi raz tak samo by postąpiła ,ulżyło jej.To fakt autentyczny.

Gość te satander
sama jestes gowno warta skoro stac cie tylko na rzecz, nie mezczyzne

Gość osa1
mojej kolezanki kochanka to na torach sie położyła takie miała wyrzuty sumienia ...tyle tylko ,że w tym czasie żaden pociąg nie jechał i podobno bardzo nad tym ubolewała ...

Gość pewnie mi nie uwierzycie ale
ja jednorazowy skok w bok meza ( a tam,kazdemu sie moze zdarzyc) zalatwilam tak, ze zaprosilam panienke do nas na imprezę, byl tlum ludzi i bawilam sie szampansko, a dla niej bylam uprzedzajaco mila, serdeczna wręcz,prawie sie zaprzyjaznilam, w takim ukladzie nie wypadało im ciagnac dalej sprawy.no bo jak - wobec przyjaciólki? Czułam,ze jej bylo troche głupio, nawet mi sie jej zal zrobilo, bo widac było,ze to ja panuje nad sytuacja. Efekt idealny, no i zaimponowalam mezowi. Polecam. Nigdy nie znizylabym sie do pyskowek,scen!Co to da? najwyzej maz znienawidzi i ucieknie. Zawsze lepiej wykazac sie klasą . Nalezy zycie brac z humorem i oszczedzac nerwy.

Gość autorko pod iloma
nickami bedziesz jeszcze pisac? :-o

Gość Taaaaaaaa zawsze lepiej przymk
nac oko, byleby tylko chlop nie uciekl :-o No i oczywiscie najlepiej zwalic wine na kochanke :-s Jestescie bez honoru i zalosne

Gość pewnie mi nie uwierzycie ale
ja po prostu moge zrozumiec ,ze mojemu mezowi moze sie spodobac jakas dziewczyna, tak jak i mnie facet, a taki jeden skok w bok nie burzy zycia. Slubu koscielnego nie mamy, wiec przysiegi wiernosci nie skladalismy. Nie jestem na tyle zarozumiala, zeby sie uwazac za najwiekszy cud swiata. Dla mnie wiernosc to nie opuszczenie w potrzebie, wspomaganie sie w kazdej sytuacji, wyrazanie sie o wspolmalzonku z szacunkiem i cieplem. Mozna miec przeciez i taki sposob myslenia.

Gość osa1
jak na razie tylko pod jednym :)

Gość kochanki moga a zony nie
Jak temat tyczy sie kochanki ktora zostala porzucona przez Misia to wspolczujecie i glaskacie i nawet plan macie jak dokopac zonie ze zmusila go do powrotu ale jak zona chce dokopac takiej Niuni to juz obraza...

Zal mi zdradzonych kobiet, bo jest to ból nie do zniesienia, targa wtedy nami wiele emocji w których nie wiemy co zrobic, najchętniej pozabijałybyśmy i ja i jego( męza). Ale w takiej sytuacji choćby nie wiem co nam przychodziło do głowy swoją wartośc pokazemy jak obojga kopniemy w tyłek a jego nie wpuścimy nigdy więcej w swoje zycie.

Gość do pweno nie uwierzycie
smutny ten wasz związek i smutne sposoby na imponowanie sobie wzajemnie. Współczuję.

Gość tak i wszyscy przejmuja sie
tym co jakas rózyczka prawi, zejdź na ziemię, zaśmiecasz topik tymi swoimi bzdurnymi filozofiami, myślałam ze poczytam jakiś smieszny ciekawy topik a tu taka drętwa pipa wielce moralizuje, prędzej ciebie facet w tyłek kopnie, albo już to robi a ty nawet nie wiesz, chociaz nie sądze by ktokolwiek chciał kogoś tak maniakalno upierdliwego. Biadolisz jedno i to samo juz przez 4 strony. PA

a co zazdroscisz ze Ty taka honorowa nie jestes?? chyba tylko to Cie boli. To jest topik dla wszystkich i mam prawo wyrazac swoją opinie. Sama zostałam zdradzona i wiem jak to załatwiłam Ty najwyraźniej tak nie umiesz, Tobie pozostało mszczenie sie.

Zuzanno 153 - ty naprawdę nie widzisz, że jedyną osobą która sie upokorzyła w opisanym przez ciebie "fakcie autentycznym" (a są "nieautentyczne fakty"?? ) jest ta żona? jej mąż przespał sie z jakąś laska a ona nie dość, że się przed tą laska upokorzyła robiąc publiczna scenę z parasolką robiąc z siebei przed obcymi ludź wariatkę, to jeszcze została przy tej lasce skarcona przez sędziego, ukarana i zapłaciła jej kasę :o faktycznie, zwycięstwo na całego :D

ja na miejscu tej kochanki oblepiłabym miasto zdjęciami zony:) i dodała: UWAGA psychicznie chora:) hehe

Gość ale....
oblepiła całe miasto zdjęciami kochanicy męża z jej numerem telefonu jako anonse erotyczne..... ...... mężatka opuściła miasto z całą rodziną a siostra wywaliła męża z teściową z domu,jest w nowym szczęśliwym związku ..... jest w nowym szczęśliwym związku :D:D:D:Dale ktoś ma fantazję ułańską trzeba było dodać,że po trzech dniach była już w nowym, szczęśliwym związku:D:D:D:D

Gość osa1
do moja siostra ...no to faktycznie był ubaw dla całego miasteczka i bardzo dobrze takie szmaty powinny być napiętnowane i wytykane paluchami moje gratulacje dla siostry i cieszę się ,że ułożyła sobie na nowo życie :)

Gość Musa
To trudne do zaakceptowania, ale szczezre mowiac to mezowi nalezy sie impreza z niespodzianka.... Umow sie z nimi gdzies (ale tak, zeby jedno o drugim nie wiedzialo) jesli to mozliwe;) albo wkrec go tak, zeby myslal, ze masz kogos... ale przede wszystkim dbaj o siebie, a faceta staraj sie olac... Tylko ta metoda uzmyslawia zdradzajacym facetom, co stracili

Gość kamilkazyrafa
Witaj osa1 :) Widze ze topik rozkręca się ,super :)

Gość osa1
dokładnie ciężko jest to zaakceptować ,że ktoś komu ufasz kogo kochasz zdradza Cię ...ja odeszłam od mojego męża zaczęłam sobie wszystko na nowo układać było ciężko ale z czasem z dnia na dzień lepiej nigdy nie nękałam tej dziwki a mężowi kazałam ją kochać ,trwać przy niej i opiekować się nią i jak już było mi fajnie poczułam ,że może być dobrze on nagle wrócił bo okazało się ,że szmata okłamywała go ,że jest w ciąży ...szczerze sama dziwka na siebie bata ukręciła ...a on no cóż stara się dla mnie może z nią zostać gorzej tylko z dzieckiem ,które chce mieć tatę w domu i nie rozumie pewnych rzeczy .

Gość osa1
myślę ,że kiedyś oboje odpokutują za to co zrobili dobrze jest mieć w takich chwilach swoich najbliższych bylibyśmy biedni bez nich ...współczuję Twojej siostrze jak pomyślę o tych 8 latch to aż nie mogę uwierzyć ,że tyle się męczyła ...

Gość mocna babka,
Lafiryndy powinny byc wytykane paluchami ,zwlaszcza te ktore wiedza ze jest zona i pchaja sie na trzeciego .

Ja uważam moje osobiste zdanie na temat kochanki ,to śmieć i złodziejka jeśli wie ,że facet ma żonę i dzieci i to jej nie przeszkadza to jest z nią coś nie halo.Wyznaję zasadę nie moje nie tykam Myślę ,że o tej żonie to żle nie pomyśleli ,nerwy ją poniosły i tyle ale o tej koleżance z pracy to dopiero dowiedzieli się co to za kurwa co żonatego obsługuje ja pod ziemię bym się zapadła będąc na miejscu tej panienki.Ten facet potem bardzo żałował bo bardzo skrzywdził swoje dzieci ,jedna córka poszła na złą drogę a on nic nie mógł jej powiedzieć bo sam żle postąpił.Jak widzę ile jest biednych dzieci porzuconych przez ojców co bawią się z lafiryndami to nóż się w kieszeni otwiera jaka klasa ,jaka godność ,wykastrować takiego aby więcej dzieci nie napłodził i nie skrzywdził a lafiryndę na taczkę jak Jagnę ,może następna by się zastanowiła i poszukała wolnego.

Gość maszkarahads
Mojego męża kochanka była tak wyrachowaną suczą że potrafiła do mnie dzwonić z pretensjami że pokrzyżowałam plany mojego męża i nie mógł się z nią spotkać.Więc któregoś pięknego słonecznego dnia spakowałam go ,zaniosłam pod jej dom worki z bambetlami ,zapukałam do drzwi a gdy pojawiła się w nich "ona"powiedziałam"proszę kochanie tu są szmaty mojego Misiaczka ,część jest czysta ,część z kosza na pranie-osrane gacie i takie tam,sztywne skarpetki." za dwa dni worki stały u mnie pod drzwiami.Więc się wkurwiłam i zaniosłam je spowrotem. Rozwód był z orzekaniem o jego winie ,lala była z nim ale coś nie dogadywali się.Teraz po 4latach nie mam pojecia czy są razem czy nie i mało mnie to interesuje.

Gość kamilkaaaaaaa
każda kobieta jest poniekąd wyrachowana i zadna nie bedzie dbała o dobro innej, tak samo jak wy zony nie dbałyście o dobro kobiet waszych facetów przed wami, które tez powinny wam pokazać gdzie wasze miejsce.

Gość kamilkaaaaaaa
ja bym taka sucze mściwą zone podpaliła w podzięce:)

Gość kłebekwełniany
Kamilkaaa sie wkurwiła bo kochaś jej już nie chce??bidula

Gość osa1
do kamilka -ty idz juz bidulko bo cie tu zlinczują to nie topik dla takich jak ty sio :)