Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChainsAndWhipsExciteMe

FACECI!CZY FAKT,ŻE LUBIĘ BYĆ PONIŻANA PODCZAS SEKSU MOŻE ODSTRASZYĆ

Polecane posty

Gość jkikhkjknkkkkkhhhhhhhhhhn ml
to jest chyba problem, nie wydaje mi sie, zeby bylo bezpiecznie spotykac sie z typem, ktory jest sadysta- tj. takim troche sadysta

Gość Hahahahhhh.
"nie chce sadysty" To ciekawe. Tak właśnie nazywa się ktoś kto czerpie przyjemność z przemocy. Myślisz, że od czego utworzono nazwę sadomaso?

Gość ehu ehu ehfvgfvg
odstraszysz każdego faceta, który nie jest sadystą 🖐️

Gość a wlasnie ze nieee
'' Problem w tym, że takie kobiety chcą byc poniżane w łóżku, a w życiu, przed innymi ludźmi, powinny być traktowane jak damy, księżniczki wręcz. Ich wymarzony facet powinien mieć podwójną osobowość, a trudno o takigo, bo większość z nich siedzi w wariatkowie.'' nie prawda, maso zapędy biorą się ze słabego, uległego ''ja'' - takie kobiety są tak naprawdę słabe psychiczne i chcą żeby partner w życiu codziennym też był ''górą''

Gość cfvgvgbvhgb
'' większośc!!!!!! nie obawiaj sie. Faceci to lubia naprawdę'' haha sranie w banie, że na tym dziale siedzi pełno zbokoli i że w filmikach na redtube tak jest, to jeszcze o niczym nie świadczy 🖐️

Gość Blackjack^^
Przede wszystkim, ja jestem zdumiony ilu mamy tutaj seksuologow, ze potrafia rozpoznawac, definiowac choroby, a nawet sugerowac terapie :)

Gość hjhkhjljk
Blackjack^^ ciekawe czy tobie byłoby przyjemnie z obcasem w dupie!

a wlasnie ze nieee - masz rację. Niestety. jkikhkjknkkkkkhhhhhhhhhhn ml - nie do końca. Facet, z któym byłam prawie 4 lata miał takie zapędy, tj przede mna z nikim w ten sposob tego nie robil,ale na poczatku zwiazku romzmawialismy o takich rzeczach i zaczal ode mnie. To byl najspokojniejszy, najcierpliwszy i najbardziej wyjatkowy czlowiek, jakiego znalam. Do dzis sie przyjaznimy, nie byl nie jest i nie bedzie niebezpieczny nigdy :) Chociaz szczerze mowiac, balabym sie byc z kims, kto ma takie zapedy od zawsze i 'normalnie' nie potrafi sie kochac. ehu ehu ehfvgfvg - otoz to. Dlatego boje sie zaczynac tematy. Zastanawiam sie, czy da sie jakos poznac preferencje seksualne po prostu znajac osobiowosc czlowieka. Nie rozmawialam z tamta osoba na takie tematy,ale jest to czlowiek zdecydowanie dominujacy w zyciu codziennym. Ciekawe,czy tylko.

Gość Portugalileinen
Na pewno lepiej poczekać trochę, pogadać na spokojnie. Np. po fajnym seksie można pogadać albo w innej sprzyjającej sytuacji. Mnie kiedyś tak przekonwertowałą dziewczyna. Zawsze wolałem raczej czułe klimaty, a ona zaczęła powoli przemycać jakieś uwagi że lubi trochę mocniej, pikantnie, dominacyjnie. Trochę to trwało, ale skończyło się na tym, że sam teraz najbardziej tak lubię. Wulgarny język, wyzywanie, psychiczna dominacja i lekko fizyczna (klapsy, ciągnięcie za włosy etc...). Jak już się w to wejdzie to wciąga jak bagno :) Ale najważniejsze że na początku było na luzie, powoli i bez presji. pozdrawiam i życzę szczęścia w szukaniu przyjemności

Gość jaszczur.......
mnie taki fakt przyciąga, skąd jesteś? :D

Gość Nie odstraszy tylko sadystów
Zastanów się czy jakby ciebie facet poprosił o zdominowanie go z elementami przemocy to czy byś się zgodziła to robić dla niego mimo, że cię to nie kręci.

Nie odstraszy tylko sadystów - Jeśli byłabym zakochana, spróbowałabym. jaszczur.......-nie jestem zainteresowana 🖐️ Portugalileinen - miło mi to słyszeć, tak właśnie myślę, że najlepsza 'taktyka' to stopniowe 'wprowadzanie'.. :)

hmmm... grunt to otwartość - ja chciałbym czegoś takiego spróbować, ale tylko pod warunkiem spotkania takiej kobiety jak autorka tego tematu - skoro jej to sprawia przyjemnosć to w czym problem? Mało takich kobiet jest

Gość poprostukobieta26
Witam... Przepraszam, że się wtrącam w ten wątek, ale chyba każdy korzystający z Internetu chciałby przy okazji dorobić parę groszy. Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519 Wiadomo, że to nie fortuna, ale cierpliwość plus trochę chęci jest gwarancją całkiem sensownych zarobków; chyba warto spróbować. 20dollars to najlepszy na świecie surfbar nr.1 możemy tutaj zarabiać głownie za wyświetlanie małego banera, a my możemy iść sobie gdzie chcemy lub grac w jakąś grę albo buszować po necie; baner nabija nam punkty: co 30 sek. 1 punkt; są one wymieniane na pieniądze pierwszego dnia każdego miesiąca; wypłaty są wykonywane na paypal, a jeśli ktoś chce to na konto bankowe albo jeszcze cos innego; polecam - szybko się zbiera punkty i jest 10 poziomów poleconych - po 10% od każdego poleconego. Tutaj ludzie naprawdę zarabiają sensowne pieniądze, ale tylko tacy, którzy są cierpliwi i nie oczekują fortuny po tygodniu; zachęcenie kilku swoich znajomych jest podstawą sukcesu. Zachęcam: http://pl.20dollars2surf.com/?ref=294519

Gość Dam klapucha i zwyzywam
Cieszy mnie że istnieją takie fajne suczki jak Ty z chęcią spełnię twoje marzenia i upodlę cię w chwilach uniesienia. Lubię gdy kobieta klęczy podemna i patrzy tymi proszącymi oczkami czakając bym ją osaczył i ukarał za bycie niegrzeczną.