Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dobra Rada Ode Mnie

Czy moze ktos ze mna pogadac?

Polecane posty

Moj brat schodzi na zla sciezke i wiem ze ja mu nie pomoge. Kiedys dawo temu odwrocilismy sie ode Nie, ja z moja matka. Poszedl mieszkac do ojczyma, a dzisiaj, siedzac w Anglii dowiaduje sie, ze go policja szuka za handlowanie marichuana..

dzieki za rade.. Teraz moj brat mnie nie slucha. Jak mu zaczynam prawic morały to wraca do przeszlosci jaka ja bylam kiedys. On ma niecałe 19 lat i juz tak zaczyna... Normalnie paranoja, nie wiem co mam robic

Gość lux in tenebris
On jest w Anglii, a ty ?

nie sadze zeby cie posluchal. Mysle, ze on na wlasnej skorze musi sie przekonac ze to co robi jest zle i niebezpieczne nie tylko dla osob trzecich ale przede wszystkim dla niego. To, ze bedziesz mu "stekala" nad uchem nie wiele da, a moze przyniesc odwrotny od zamierzonego skutek

niestety, obawiam się, że nic nie możesz zrobić :( musisz wiedzieć, i on musi się o tym sam przekonać, że to tylko jego życie i nikt go za niego nie przeżyje i nikt go za niego nie spieprzy i nikt go za niego nie naprawi. możesz mu tylko powiedzieć, że w razie czego może na ciebie liczyć. nic więcej, tyradami nic nie wskórasz więc szkoda twoich nerwów.

obawiam sie ze tu nic nie pomoze, nie slucha Ciebie:( nauczy się przez wąłsne doświadczenie, ukarzą go, poczuje ból i upokorzenie nie będzie tego dalej robił, to najlepsza rada. ma 19 lat , glupi wiek, imponuje mu łatwa kasa i to, że jet kozacki:o

Ja jestem w uk z moja mama, on zostal w polsce ze swoim ojczymem. Dzisiaj moja babcia zdzwonila do nas ze policja byla u nas w domu,gdzie kiedys mieszkal. Powiedzili tylko ze szukają go bo dowod osobisty zgobil , a moja babcia powiedzila ze on juz od dawna nie mieszka pod tym adresem bo sie przeprowadzil do swojego ojczyma 5 lat temu. Ludzie czuje sie winna, ze tak sie toczy los mojego brata!!! Nie wiem co mam robic! On mnie nie slucha, ma w dupie to co ja i matka mowimy do niego! Tak jest mi strasznie przykro ze nie wiem co mam mu napisac ....

Gość pójdzie do paki
jednego tuskomatoła mniej

Gość pójdzie do paki
mam nadzieje, że doigra sie dożywocia w UK bo szkoda, żeby frajera w PL podatnik miał utrzymywać

Gość pójdzie do paki
jebnąć kolkę w łeb i spokój, ...kulka 1zł kosztuje a utrzymanie elementa patologicznego kilka tyś/mies

Gość pójdzie do paki
a ja mam nadzieje że zdechnie jak kazdykryminalista