Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co pooowieciee

podoba sie wam taki styl u małych dziewczynek ?

Polecane posty

Gość jvghghgh
nie podoba mi sie, no ale cóż... głupota jest nieuleczalna :( Potem sie dziwią,że 12-latki wygladaja jak 20 ..

Gość Zamiast
A potem anoreksja bulimia i zwichrowana psychika od najmłodszych lat. Dzieciństwo ma swoje prawa- po co na siłę robić z dziecka dorosłego. I jeszcze tej pozy małej "modelki" straszne.

Gość Mozart?
Mnie się podoba bardzo, choć kolory i niektóre elementy garderoby wymieniłabym na szare i czarne. Fajnie to wygląda, ale niekoniecznie jest wygodne. Szczęśliwe dziecko to dziecko w luźnych miękkich fatałaszkach (np. dresach, prostej miękkiej bawełnianej sukience itp.). Tak można ubrać dzieciaka na specjalne okazje, ale na co dzień szkoda zawracania głowy i sobie i dziecku.

mi się podoba . Napewno lepiej niż 6 latka w bluzce z haną montantą i świecacych adidasach .

Podoba mi się zestaw po prawe stronie, po lewej strój jest zbyt wulgarny jak na taką małą osóbkę.

Gość bRITNEJ Z4
mi sie podoba ale mala modelka- przeurocza dziewczynka a o ubtaniach tak jak poprzedniczki styl jak dla 20latki, bez przesady!

Gość isiaiaia
a mi sie podoba:)

Gość małe dziewczynki nas naśladują
Moim zdaniem tu jest problem. Akurat ta kurteczka nie jest taka tragiczna: gorzej, jeśli ubiera się kilkulatkę w ciuchy typowo "seksualne" (mam na myśli np. majteczki z napisem kiss me albo rajstopki w stylu takich kabaretowych pończoch).

Gość hahahha..:D
wyglada jak mala dziffka

Gość xxxxxxyyy
Kurtka sama w sobie nie jest taka zla - choc nie w moim stylu ale w polazeniu z reszta ubran a szczegolnie tymi dzinsami - wulgarna tandeta - oczywiscie na tak malej dziewczynce . O wiele fajniej by to wygladalo z jakims kolorowym sweterkiem i luznymi dzinsami lub jakas luzna sukienka w kwiatki, paski itp. - na glowie zabawna czapeczka i zwykle buty trzewiki - to ma byc ubranie dla 2-4 latki a nie nastolatki idacej na podryw.

Gość taa jassne
jak mozna mowic o STYLU u malych dziewczynek????? to chyba STYL mamusi ktora przerabia dziecko na swoja kopie

Gość bez seeeeeeeeensu
,,,

Gość jejejejejejejejejeje
a mnie sie podoba, ja mam coprawda synka ale bardzo lubie go ubierac jakos fajnie bo dziecko po prostu fajnie wyglada, natomiast nie kupuje ubranek ktore bylyby nie wygodne to ze dziecko ma taka kurtke to zaraz piszecie ze musi byc niewygodna bez przesady :/

Gość fajne ciuszki ma ta firma
a Polska jak zwykle do tylu

Kurteczka fajna :) Choć ja preferuję u dzieci kolory bardziej wesołe :) Jednak jeśli chodzi o krój to super :D

Gość jkdjddd
dziecko to dziecko a nie laleczka do przebierania w dorosle stroje...

Gość jkdjddd
a 12-latke to juz wogoloe umalowac i wyzywajaco ubrac-bo to tak fajnie wyglada :P mieszkam zagranica i ostatnio zobaczylam kumpele z jej 13-letnia cora-oczy wymalowane na czarno, usta rozowe-okropnie o wygladalo-taka wytapetowana dziewczynka...

Gość LKJHGF
przeciez ta dziewczynka wyglada okropnie! kurteczka jak kurteczka, ale te legginsy, poza i wymalowane usta! Calosc robi bardzo zle wrazenie, takie staro malenkiej lali. Sama kurtka moze i jest w porzadku, ale trzeba ja ubrac z normalnymi ciuchami lda dzieci! dla mnei koszmar.

Gość jkdjddd
Tu, gdzie mieszkam, juz 9-letnie dziewczynki ubieraja sie conajmniej jak 15-stki. maluja usta, chodza w butach na obcasie-swiat powariowal...

Gość chłop ze wsi
wygląda jak dziwka dla pedofila

Ja uwazam, ze ta dziewczynka jest fajnie ubrana. Nie widze w tym nic wulgarnego. :o Poza tym, widac, ze jest to dziecko ok. 6-letnie (czyli szkolne), a nie 2-4latka, jak to ktos tu podsumowal :o

Gość askawisi
Dle mnie tez ladnie. Nie widzę w tym nic wulgarnego. Nie podobaja mi się dzieci kilku letnie ubrane jak niemowlaczki. Kolorowe bluzeczki, starodawne spodnie. Moda jest nie tylko dla doroslych. Modni rodzice mają modne dziecko... i odwrotnie

Gość po pierwsze
Moim zdaniem świetnie. Dla mnie odpowiada.