Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhghg

Problem ;/ nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość ghhghg

Nie mogę schudnąć. Opiszę w skrócie. Mam 22 lata, 170 cm wzrostu, 60 kg, rozmiat 36. (zawsze ważyłam trochę mniej ok. 58 kg, chociaż po wakacjach waga mi przybrała do 63-64 kg, ale zrzuciłam teraz do tych 60.). Ale w ogóle nie mogę więcej schudnąć, jem naprawdę mało, w tygodniu obiadów nie jadam, bo studiuję nie mam na to czasu, więc jem np. 2 razy dziennie musli z otrębami, otręby z serkiem, jakieś marchewki, kaefir, serek itp W weekendy w domu jem normalnie. Czasami jem słodycze. Raz w tygodniu chodzę na fitness, kreće z 3-4 razy w tygodniu oi 30-40 min na hula-hop. Patrząć naprawdę na to ile jem powinnam chudnąć, być chuda, a tu nic ;/ Teraz chyba planuję nic nie jeść, dopiero kiedy "bedę musiała" bo będę z kimś czy coś ;/;/ nie wiem jak schudnąć, może jakieś tabletki przeczyaszczajace czy coś;/

Gość maturzystka także
ciężko po samym wzroście i wadze się wypowiadać,mam koleżankę ważąc 65 a jest niższa od Ciebie i nigdy bym nie powiedziała że powinna schudnac widocznie to jest Twoja waga.jak Ci tłuszczyk gdzieś przeszkadza to ćwicz wciąż

Gość ghhghg
szczerze, to nie mam jakiegoś tłuszczyku, trochę brzuszek, ale ćwiczę (a taką mam jego "urodę" ale nie mam opony) A moje wymiary ok. 88-68-96. Bardzo chciałabym byc taka filigramowa, chociaż wiem, ze to od genów to zależy, ale bardzo chcę schudnąc ;/

Gość basik_basik
Co ty piszesz!!! przecież nie jesteś gruba, BMI masz 20,8 przy normie 18,5-24,9. zastanów się dlaczego nie możesz schudnąć? ponieważ twój organizm nie ma takiej potrzeby!!! Jak nic nie będziesz jadła i dopiero kiedy będziesz musiała jak piszesz to spowodujesz to, że twój organizm się przestawi i zacznie magazynować to co zjesz, ponieważ nie dostarczysz mu pożywienia wtedy kiedy on potrzebuje.

Gość gbhdg
eee 36? ja jestem lzesza o 10 kg nizsza o 5cm i nosze 36, ty chyba raczej na 38 sie lapiesz. a nie chudniesz bo nie masz zadnej diety, bo cwiczenia raz w tygodniu to prawie jak nic a hula hop ciezko nazwac cwiczeniami od ktorych mozna byc chudnac... zacznij biegac, co drugi dzien aerobik,silownia i dieta.

Gość ghhghg
A najgorsze jest to, że starałam się stosować zdrowy tryp życia, 5 małych posiłków, zdrowo itp i nic to nie dała! To teraz będę jadła jak będę musiała!

Gość ghhghg
Wszystkie ubrania mam w rozmairze 36.

Gość maturzystka także
zmien nastawienie i sposób myślenia:) wiem że łatwo napisać ale postaraj się bo naprawdę nie musisz schudnac Ja jestem filigranowa właśnie,wiotka taka i też nic z tym nie zrobię choćbym chciała,dlatego polubiłam siebie taka jaką jestem

Gość ghhghg
ja wiem o tym..nie mam w sumie kompleksó, bo nie jestem jakaś tłusta, słyszę często, że mam ładną figurę itp. Ale ja bardzo chciałabym być chudsza, moja taka wymarzona waga to 53 kg. i nie wiem w jaki sposób ją najlepiej osiagnąć, głodzić sie? nie wiem ;/

Gość bjdhtgv
Poczytaj na temat zdrowego odżywiania, zastosuj się do tego czego się dowiesz, a gwarantuję Ci że schudniesz. Twoje odżywianie jest nieprawidłowe - powinno się jeść regularnie i posiłki powinny być zróżnicowane, poza tym patrz też na kaloryczność tego co jesz.

Gość ghhghg
Ale ja tak jem od początku roku. Mało a często, urozmaicone, jem zawsze śniadanie itp. Nie jem białęgo pieczywa, wybeiram chude mleko chudy nabiał itp itd. Więc nie wiem co moge zrobic, abym faktycznie schudła ;/

Gość vdsvdvsdvdvsdvdsvdv
Musli i słodycze, to węglowodany, które odkładają się jako tłuszcz. Zrezygnuj z musli i słodyczy, a więcej się ruszaj. Poza tym masz dobrą wagę.

Gość vdsvdvsdvdvsdvdsvdv
gbhdg eee 36? ja jestem lzesza o 10 kg nizsza o 5cm i nosze 36, ty chyba raczej na 38 sie lapiesz. Moja przyjaciółka ma 175 cm wzrostu i nosi 36. Kobieca rozmiarówka jest dziwna i chyba nikt nie wie od czego zależy. Może od talii.

Gość cbbvdsssscc
droga koleżanko jesz za mało i dlatego nie mozesz schudnąc mam 172 i waże 55 juz , a wazyłam ok 63 kg 5 małych posiłków dziennie ( nie oczekuj od razu efektów) nawet nie cwiczylam tylko praktycznie siedzacy tryb zycia mialam duuuzo wody pij nie nastawiaj sie na szybkie efekty a schudniesz i nie mówcie ze 60 kg przy takim wzroscie to jest norma ja tyle wazylam i uwiezcie nie jest zbyt fajnie widziec takiego klocka w lustrze ( do 60 kg przytylam z wagi 50kg ) aha i jesli wydajesz sie sobie baaaardzo gruba i wchodzisz w 36 to moze kup wieksze ubrania to sie lepiej poczujesz :) bo ja nawet teraz w 36 nie wchodze