Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyy6y66y66

robie to c kiedys robiono mi.Czy to mnie usprawiedliwia??:O

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyy6y66y66

Raz w zyciu kochałam,bardzo do szalenstwa..# meisiace spotykalam sie ztym facetem a rok mielismykontakt telefoniczny.Dzwonil mowil ze nie moze ze mna byc bo jestem beznadziejna ze do niczego sie nie nadaje na nic mnie nie stac nie ma ze mna przyszlosci,porownywał do swoich obrotnych kolezanek,drwił kłamał,wykorzystywał.Jestem zjabana(ale temat jest ni o tym)bo go kochałam.Moze dlatego ze byl to pierwszy partner seksualny...kochałam do szalenstwa,od dziecka bylam bardzo wrazliwa a raczej przerewrazliwona,otarłam sie prawie o klinike psychaitryczną.Teraz jest juz ok..to znaczy prawie ok Jak spotykam sie zkims robie to samo co on mnie.Stanełam na nogi finansowo podniosłam sie psychicznie.ALe jak zaczynam spotykac sie z kims ,wybieram celowo facetów gorszych ode mnie.Gdy zakochują sie mówie im to samo "jak zrobisz prawko,jak znajdziesz prace,nie chce neiudacznika""jestes beznadziejny jaką ja miałąbym przyszłość z TObą" itp...robie to samo....:O:ODzis to do mnie dotarło.Niby ciesze sie ze na pierwszy rzut oka wydobrzałam a dzis zrozumiałam ze to jakkis inny rzut tej choroby:O

Gość yyyyyyyyyyyy6y66y66
specjanie wydaje pieniadze na drogie wyjazdy a potem cynicznie stwierdzam ze pojechałabym z nim ale przeciez jego nie stać...:Oa ja nie bede finansować drugiej osoby:O

zamiast kogos dopingowac gnoisz go na starcie. robisz dokladnie odwrotnie niz powinno sie robic... popelniasz blad mloda damo i dlugo ci zajmie zanim do tego dojdziesz...

Gość wiesz co mysle...
sama wiesz, ze tobie jakis dupek wyrzadzil w ten sposob wielka krzywde, jesli nie chcesz byc takim samym zerem jak on , nie rob tego innym, tym bardziej , ze oni nieczemu nie sa winni. Wiesz jak to boli, bo sama to przezylas, a zemsta jest celowana wludzi, ktorzy nic ci zlego nie zrobili.

Gość yyyyyyyyyyyy6y66y66
dobrze...wiem ze to chore dlatego o tym pisze.....bo mam jeszcze swiadmosc tego ze swiadczy to o moim zaburzeniu:O:OOdkryłam ze mnie to bardzo pomaga:O

do momentu gdy ktos ci powie, czemu mam sie starac skoro idiotka wymaga odemnie zlotych gor sama niec nie majac...

Gość yyyyyyyyyyyy6y66y66
wymagam tego co ja juz mam.Pisałam ze celowo wybieram gorszych od siebie.Gorzej wykształconych z gorsza pracą albo jej brakiem itp....

do psychologa marsz masz poważny problem i wiesz o tym, nie ma na co czekać, bo czas leci, zycie mija, nie chcesz przecież, żeby jakis dupek z przeszłości zmarnował ci również i przyszłość, prawda? odpowiadając na pytanie - takie dzialanie cie nie usprawiedliwia, to jest chore ale chorobę można leczyć poproś o pomoc fachowca, to żaden wstyd - im wcześniej tym lepiej

Gość tak szcezre szczerze
nie usprawiedliwa cie to,tak wlasnie postepuje GLUPIE osoby! INTELIGENTNE osoby postepowaly by calkiem odwrotnie -wlasnie dlatego ze SAMA WIESZ jak czlowiek sie czuje gdy jest gnojony caly czas. dlatego wlasnie w polsce mamy tylu wrednych nauczycieli ,czy przelozonych bo DEBILE mysle,ze skoro ich ktos traktowala jak gowno to oni teraz sie ''zemszcza'' i bede wszystkich traktowac jak gowno. ale w czym ci twoi NOWI faceci zawinili?? ozumiem ze moglabys gnoic swojeg BYLEGO faceta- chociaz do nicczego by to nie prowadzilo,ale dla samej satysfakcji moze twoeje,ty go gnoisz on gnoi ciebie= patologia, ale to bylo minelo.

Gość Hazarrdzista.
Ja mam podobnie, tyle że raczej nie będe się celowo mścił ale już teraz wiem, że nigdy nie będe miał wyrzutów sumienia jak komuś wyrządze krzywde.. Jak będe mijał leżącego na chodniku to losowo, albo mu podam ręke albo zdepcze mu głowe i spłynie to po mnie jak po psie...

Gość obowiązkowe - w
obowiązkowe - w