Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwdfwdgretgf

SPIS POWSZECHNY - pytanie

Polecane posty

Gość fwdfwdgretgf

mieszkam w wynajetym mieszkaniu od paru lat a zameldowany jestem gdzie indziej, z rodzicami no i co teraz? przyjdzie rachmistrz do rodzicow, oni powiedza ze mnie nie ma i mam tam kiedys wrocic i tam na miejscu sioe spisac, udajac, ze mieszkam tam ? albo, sam sie spisze ONLINE i tez podam, ze mieszkam tam gdzie jestem zameldowny ? no ale podobno rachmistrz ma wejsc do kazdego mieszkania, wiec co jesli przyjdzie do mnie tam gdzie naprawde mieszkam, ktos dzwoni do drzwi, ja otwieram, a to rachmistrz wtewdy jak powiem, ze juuz sie spisalem sam, on poprosi o PESEL, i zobaczy ze mieszkam nie tam gdzie podalem w spisie ??

Gość No bo kafeteria jest płatna
W takiej sytuacji dostaniesz grzywne w wysokosci 2 500 złotych polskich oraz trafisz na 3 lata do wiezienia.

Gość nic mi nie mów o tym
ja mam jeszcze gorzej, jak cała moja rodzina. Jestem zameldowana w jednym mieszkaniu, ale w nim nie mieszkam. W innym mieszkaniu jestem zgłoszona jako główny lokator, ale też tam nie mieszkam. Mieszkam w trzecim, gdzie nie jestem ani zameldowana ani zgłoszona. Moja mama jest zameldowana tam gdzie ja, ale mieszka zupełnie gdzie indziej. Moja siostra jest zameldowana tam, gdzie ja jestem zgłoszona jako główny lokator, ale mieszka tam, gdzie ja jestem zameldowana. Mój tata jest zameldowany w jeszcze innym mieszkaniu, a mieszka z mamą, ale żadne z nich nie jest zameldowane tam gdzie mieszka i są zameldowani w zupełnie innych miejscach. Mój mąż mieszka ze mną w mieszkaniu w którym nie jest zameldowany, a jest zameldowany w mieszkaniu, w którym nie mieszka od 10 lat. Ale co do spisu - chyba po to jest ten internetowy, żeby nie musieli już potem chodzić pod te adresy, które się spisały przez internet. Fajnie???

Gość martyaa
Wynajmuję mieszkanie, nie jestem tutaj zameldowana. No i co mam wpisać online?

Gość ehfnksdjfnhjdks
to jest do celów statystycznych a nie od razu żeby kary dawać!!

Ale jaki macie problem? Przecież jest wyraźnie postawione pytanie: Proszę wskazać adres, pod którym Pan(i) mieszkał(a) w dniu 31 marca 2011 r. - taki sam, jak adres zameldowania na pobyt stały - taki sam, jak adres zameldowania na pobyt czasowy - inny adres w Polsce (proszę podać) - w innym kraju