Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malediwa255

SMIEJE SIE Z TYCH glupich dziewczyn, ktore zachodza w "ciaze' po jednym stosunku

Polecane posty

Gość malediwa255

i to przerywanym albo z condomem. albo tylko je tam penisem dotknal. i placza na forum do tego kochaly sie w dni nieplodne ale one mogla byc w ciazy. zakladaja setki takich samych tematow.... boze zmiluj sie. ja wspolzyje bez zabezpieczenie od roku i nigdy nie mialam podejrzen ze moge byc w ciazy - owszem bralam to pod uwage bo moze nam sie podwinac noga ale nigdy nie pisalabym o tym na forum. uwazam, ze stosunek przerywany jest dla mnie odpowiednia metoda, jesli partner jest doswiadczony i umie nad soba panowac to nie ma strachu

Gość malediwa255
up

Gość o matko......
gratuluję, stosunek przerywany to najlepsza antykoncepcja;D hahaha doucz się trochę!!!

Gość jakatarian
malediwa, no to ci powiem, że ja też byłam pewna tak jak ty..aż po 8 latach niespodziewanie wpadłam..i to kochając się tuż przed planowaną datą okresu, do tej pory nie mam pojęcia jak to się stało..ale jednak..jak widzisz, zdarza się

Gość taa jassne
chwalisz sie czy zalisz?

Gość nie smiej sie tylko zacznij
sie zastanawiac na d tym ktore z was jest bezplodne , stosunek przerywany to tak jakby zamykac drzwi stajni jak kon juz jest w srodku hhe

ja na miejscu autorki nie smialabym sie tylko chcac kiedykolwiek miec dzieci to bym sie zbadala i zaczela leczyc bo to co pisze i brak ciazy wyglada na jakies problemy z plodnoscia :D

Gość malediwa255
bezplodne?? ludzie przy normalnym stosunku staraja sie o dziecko kilka miesiecy czasem nawet kilka lat. ja poza plynem wydobywajacym sie z penisa w trakcie stosunku w ktorym moga znajdowac sie plemniki ale szansa na zajscie w ciaze w ten sposob jest jak 1:10000 nie mam kontaktu ze sperma gdyz moj partner ZAWSZE wyciaga duzo wczesniej i konczy w inny sposob. rozumiem, ze ludzia malo doswiadczonym moze podwinac sie noga i troche spermy moze wydostac sie w srodku, my tego problemu nie mamy.

Gość magga_
boze dziewczyno jakie ty musisz miec beznadziejne zycie seksualne:O o facecie to nawet nie wspomne:O no chyba ze masz 15 lat:O wtedy zrozumiem:D:D:D

Gość malediwa255
na innych topikach piszecie 'w ciaze tak latwo nie jest zajsc trzeba sie starac: a tutaj po mnie jedziecie ze jestem bezplodna chociaz nigdy nie mialam w sobie meskiego wytrysku. no gratuluje inteligencji :)

Gość malediwa255
nie moge lykac hormonow a w gumce nie lubimy. facet zawsze czeka az dojde (potrafi i godzine wytrzymac) wiec beznadziejnym zyciem sexualnym bym tego nie nazwala.

Gość magga_
"nigdy nie mialam w sobie meskiego wytrysku." :D:D:D znakomite podsumowanie:D:D:D

Gość malediwa255
adekwatne do twojej inteligencji :)

Gość magga_
raczej do twojej dziewczynko:D:D:D

Gość hgfhrh
Weź idź kobieto sobie zajęcie znajdź bo chyba tobie się nudzi po prostu... Albo tego faceta pobłagaj aby jednak w tobie zrobił "męski wytrysk" to może ci się polepszy..

Gość staraczka bla bla bla
moze kup sobie wibrator skoro nie chcesz w sobie męskich wytrysków:D tekst miesiaca, bez kitu:D:D:D nie mialam w sobie męskich wytrysków:D:D:D:D

Gość malediwa255
staraczko za to ty pewnie masz ich w nadmiarze :)

Gość karolindas32
haha,dobre