Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bez perspektyw

nie chcę mieć nikogo

Polecane posty

mam dość... Poddaje się... Znalezienie dziewczyny to coś nieosiągalnego:/ jak sobie poradzić z pożądaniem? Jak stać się aseksualnym? Nie chcę czuć podniecenia i tych innych pierdół? :O chcę wyprzeć ze swojego życia kobiety... Chcę być sam już zawsze!

Gość taka sobie jedna1234
Ja tez nie chce miec nikogo ale mam juz 21 lat i c+hcialabym przezyc juz swoj pierwszy raz

Wcale nie chcesz byc sam :) To działa w prosty sposób - im bardziej czegos chcesz tym to coś oddala sie coraz bardziej. Przystopuj, zajmij sie zyciem, pasjami a jakaś dziewczyna sama wpadnie Ci w ramiona, zupełnie z nienacka :) Trzymam kciuki, powodzenia :)

ja mam 20lat:o nigdy tego nie robiłem i już nie chcę:o wiem, że jak nie zacznę to nie będzie mi tego brakowało... Tyle razy słyszałem, że samo przyjdzie... Niestety tak nie jest:o

ja mam 20lat:o nigdy tego nie robiłem i już nie chcę:o wiem, że jak nie zacznę to nie będzie mi tego brakowało... Tyle razy słyszałem, że samo przyjdzie... Niestety tak nie jest:o

to co, że mam 20 lat... Myślisz, że coś się zmieni za 3 lata? Albo za 5? Nic się nie zmieni:o ilu jest facetów którzy w moim wieku też myśleli, że coś się zmieni, a teraz w wieku 30 lat dziewczyny za rękę nawet nie trzymali:o

chciałbym po prostu kompletnie stracić pociąg do kobiet:o

"laski to ch*je... Tyle w temacie... Kończę ten topic bo to bez sensu... Dzięki wszystkim za rady... Zostaje przegrańcem i możecie mną gardzić" z takim podejściem to raczej zostaniesz sam :P lepiej powiedz co tamta dziewczyna odwaliła ;)

nie mam już siły:o po prostu przerasta mnie to:( jestem w 101% hetero... Znaczy byłem bo teraz chcę uwolnić się od kobiet... Faceta żadnego w życiu nie dotknę... Obrzydza mnie to:o chcę to samo czuć do kobiet

może to jest jakieś rozwiązanie... Pomyślę o tym...

Gość ciekawamala
skoczył??