Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musa

zdrada emocjonalna

Polecane posty

Gość Musa

Jestem z moim chłopakiem od ponad roku. Układa nam się bardzo dobrze, poza jednym "ale"... Od początku naszej znajomości miał kontakt ze swoją byłą, którą określał mianem "dobrej koleżanki". Po kilku miesiącach okazało się, że koresponduje z nią dość regularnie, używając pieszczotliwych zdrobnień, przesyłając buziaczki, z troską pytając jak się miewa (ona mieszka w innym mieście). Widziałam ich korespondencję i bardzo mnie to zabolało, poczułam się zdradzona emocjonalnie... On twierdził, że to nie miało żadnego znaczenia, ale nie chciałam się oszukiwać, miałam to czarno na białym. Z listów wynikało, że jej bardzo podobało się to jego zainteresowanie. Po godzinach rozmów udało nam się ustalić, że spróbuję mu zaufać, on zerwał z nią wszelkie kontakty (przynajmniej tak twierdzi). Przez tę historię nie potrafię mu w 100% zaufać, choć minęło już kilka miesięcy, a on zapewnia, że jestem dla niego najważniejsza. Czy warto to dalej ciągnąć?

Gość christalBonitta20
a jak długo on był ze swoją ex? ile macie lat

Gość Musa
24.... Byli razem pół roku (z czego 3 miesiące na odległość). Ona jest moim przeciwieństwem, tym bardziej mnie to dotykało...

Gość christalBonitta20
pół roku??? to nic hehehe nie masz co się zamartwiać:))) a przeciwieństwem tzn?

Gość Musa
Fizycznie i jesli chodzi o charakter... Tamta to typ slodkiej blondie, ktora trzeba sie "opiekowac". Mam wrazenie, ze on dal sie zlowic na te slodkie teksciki, buziaczki, zdrobnienia i pytania jak sie czuje. Nie przejmowalabym sie tym tak bardzo, gdyby nie fakt, ze wobec niej potrafil byc bardziej czuly niz wobec mnie... Albo wyszukiwal jej jakies wesole filmiki, podczas gdy ja sprzatalam w naszym mieszkaniu... poczulam sie jak kretynka i do tej pory nachodzi mnie ten zly nastroj

Gość psssssssst
Ja tez bylam zdradzona emocjonalnie.Wiem co w takiej sytuacji przezywasz.Minelo juz prawie pol roku , kiedy to odkrylam. Potrzeba czasu aby o tym zapomniec,ale z derugiej strony wiem , ze tak do konca sie nie da. Wiara i zaufanie?....hmmm,moze to da sie odbudowac,chociaz to sprawa indywidualna. Ja staram sie jak moge. No coz ...trzeba duzo staran i wysilku z Jego strony.

mój były mnie zdradzał emocjonalnie. i dlatego już jest były. nie warto się męczyc w takim za przeproszeniem "związku" bez zaufania. oczywiście też tłumaczył, że to było nic itd, ale ja wiem lepiej jak się czuję i jak mi było źle to mógł sobie tłumaczyc co chciał. nie można się nabierac na takie bajki -.-

wow! na pewno nie przesadzasz.jesli ty tyrasz sprzatajac,a on zabawia lalunie,to masz byc prawo nie tylko zla,ale wsciekla.proste jak drut-jeszcze raz cos takiego i koniec.nie zadreczaj sie,chcial sobie ego podbic,nic wiecej w sumie-egoista