Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyjestnaforumktoskto

pracuje w sklepie

Polecane posty

obuwniczym. pracuje z dwiema dziewczynami jedna z nich ciagle pozyczala z kasy pieniadze, wczoraj przyjechal kierownik rozliczyc sie za marzec, jak sie okazalo brakowalo ponad 300 zl. mialysmy dostac 120 zl premii, bylam na zmianie z ta co akurat nigdy (przynajmniej na mojej zmianie) nie pozyczala. powiedziala ze to 20 zl odda, ja powiedzialam dobra juz to ja tez. pozniej przyszla ta co brala jakas kase na okraglo, odrazu na wejsciu zapytalam sie bo bylam wkurwiona czy oddala to 50 zl co ostatnio wziela, powiedziala ze oddala wszystko bo ma taki zeszyt w ktorym wszystko zapisuje :-O. tez zaproponowala ze odda to 20 zl, a pozniej sie poplakala... ta druga zaczela ja przytulac i dogadaly sie ze oddadza z premii jeszcze po 50 zl kazda. ja juz sie wkurwilam na maksa bo nie po to ciezko charuje (ostatnio ja zawsze jestem jak sa jakies dostawy), zamieniam sie z nimi bo one maja dzieci, w dodatku mam prawie godzinny dojazd, nie toleruje zlodziejstwa to jeszcze mam oddac 50 zl z tych ciezko zarobionych pieniedzy :-O nie wiem co zrobilibyscie na moim miejscu?????????????????????????????????????????

co zrobilibyscie na moim miejscu??? oddalibyscie tez to 50 zl???

Gość assssss
nie

Gość powiedzialabym wprost szefowi
ze inna pracownica pozycza sobie pieniadze z kasy. Co to kasa zapomogowo-pozyczkowa czy jak? Jak nastepnym razem wezmie 1000zl albo i wiecej to tez z podkulonym ogonem zaplacisz za nia?

jeszcze ktos odpowie????

ale tez 100% pewnosci nie mam raczej 90%. jej wiecznie brakuje, nawet nie wiem czy ten jej facet pracuje, to dresiarz z jej bratem chodza gdzies niewiadomo gdzie. jak jestm z nia na zmianie to on zawsze z jej bratem tam przychodza. zreszta ona mowi juz w polowie miesiaca: juz chce wyplate bo mam do poplacenia rachunki... to sorry gdyby jej facet pracowal to by tak raczej nie mowila. sklep jest otwarty od poczatku lutego i jakos w lutym wyszlo ze jej facet poszedl do wiezienia bo niby nieslusznie oskarzyli go o kradziez telewizora... takze nie wiem. te dwie z ktorymi pracuje chodza razem wszedzie poza praca, takze nie wiem czy kiedys mnie w cos nie wrobia... :-O

Gość pytam czule
rób notatki z własnych dni pracy na koniec dnia - stan kasy itd. jeśli uda Ci się też zauważyć że inna osoba pożycza z kasy zanotuj to sobie. a nie oddawaj nic ze swojej premii. jak będą jakieś nieprzyjemności powiedz wszystko szefowi jakie praktyki w jego sklepie występują. podeprzyj się notatkami.

Gość kaasia87
jak bym pisała "charuje" to też bym skończyła w sklepie :)

kasia87 widzisz polonistko w tych czasach kazdy moze skonczyc w sklepie...

Gość no to dobrze ze chociaz myslis
z bo wlasnie moga Cie odpukac w cos wrobic jak to takie psiapsioly sa🖐️