Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akumamatata

chrzest i swoj slub. ktora sukienka? doradzcie

Polecane posty

Gość akumamatata

doradzccie jaka sukienke wybrac na swoj slub i chrzciny dziecka? wybralam kilka pozycji. ktora wam sie najbardziej podoba? a moze macie jakies swoje propozycje? Intereuje mnie cos w odcieniach bieli i ecru http://moda.allegro.pl/asos-premium-z-kwiatem -s-m-l-najtaniej-gratis-i1537537823.html http://moda.allegro.pl/bombka-kolor-do-wyboru -r-xxl-i1529533179.html http://moda.allegro.pl/suknia-kolor-do-wyboru -r-48-i1539756538.html#gallery http://moda.allegro.pl/okazja-sliczna-slub-we sele-apart-roz-38-40-i1537834400.html z gory dzieki

Gość akumamatata
one nie maja powalac na kolana ;) ona ma ladnie wygladac

Gość Panikara jakich mało
No wiem Ale ideałem byłaby taka która powala na kolana, nie mów że nie ;) Żadna z nich nie jest też znowu jakaś bardzo paskudna, wiec ważne jest też to zebyś Ty się dobrze w niej czuła I w sumie zastanawiałabym sie nad kupnem sukienki na tak ważne uroczystości na allegro - nie wiesz jak będzie sie układać na Tobie, czasem sukienka inaczej wygląda na zdjeciu a inaczej jak się ją założy

Gość akumamatata
oczywiscie, ze tak ;) te sukienki z allegro sa tylko przykladem.. jesli bede juz kupowac napewno wybiore sie do sklepu ;) Ale juz bede wiedziala mniej wiecej czego szukac ;D

Aaaaaa, no to dobrze myslisz :) Poszukam może też czegoś

Gość dziwneeeeee
Uwazam, że kupujac którąś z tych sukienek co podałaś, może sie okazac, że któras kobieta z gości będzie bardziej wygladac jak anna młoda niż Ty :( Te sukienki sa ok, ale jako dla goscia ! Pozatym jak możesz pytać o konkretne suknie z linków i pisać, że itak wybierzesz się do sklepu - myślisz, że jak ktoś Ci napisze, że pierwasza najładniejsza, to znajdziesz taką lub podobą w każdym sklepie ? Nie sądze... radziłabym mimo wszystko poszukać czegoś bardziej co nadaje się dla panny młodej. I nie - nie musi to być tandetna beza albo suknia ala ksieżniczka.... ale też nie to co podalaś..

Gość akumamatata
a ja uwazam ze te kilka pozycji (moze po za ta bombka) jest odpowiednie, mi sie podobaja ;) aa i nikt nie powiedzial ze pojde do sklepu a tam beda wisialy takie same sukienki na wieszaku jak z allegro. ale zeby sie poradzic innych Pan nie bedee szla przeciez do sklepu i robila zdjec sukienkom zeby je tu zaprezentowac.

Gość akumamatata
widzialam ja! :D w takiej to ja moge mezowi w noc poslubna wyskoczyc :):) hehe

mnie by sie podobala ta ostatniaz pierwszego postu autorki :) reszta to mi na slub wogole nei pasuje nawet jako gosc tak ubrana czulabym sie jak dziwka

No, to na noc poślubną propozycje już masz :P Tak myślę, że chyba nie robicie hucznego weseliska, skoro nie myślisz o jakichś typowych ślubnych sukienkach, według mnie jeśli wesele jest bardziej skromne to sukienka typowo ślubna (nawet jeśli nie beza i nie księżniczka) może nie pasować ...I wtedy takie sukienki mogą być

Gość akumamatata
dokladnie tak jak mowisz. bedzie to skromna uroczystosc, bedziemy MY i tylko NAJblizsi.. nie bedzie orkiestry i hucznego weseliska i 250ciu gosci, nie wydam takze na slub 40 tys zł. nic na pokaz..;/

Gość akumamatata
to nawet nie bedzie wesele tylko bardziej bym to nazwala uroczystym obiadem..

To tym bardziej właśnie nie wypada wyskoczyć w czymś przekombinowanym, ja też jak kiedyś będę brała ślub to będzie to małe przyjęcie i też będę myślała nad jakąś skromną sukienką Taki krój mi się podoba, prosta, zwiewna, odcinana pod biustem, tylko akurat ta co pokazuje to przykład, bo ta jest okropna http://moda.allegro.pl/ever-pretty-z-kwiatem-36-46-2kol-tu-s-promocja-i1535877944.html Ta też by była fajna gdyby była ecru albo w innym jasnym kolorze, no i jeśli nie jest zbyt krótka http://moda.allegro.pl/b100-sukienka-princess-zdobienie-cudo-36-38-i1523860617.html

Gość akumamatata
to jest ta sama ktora podalam w ostatnim linku ;) tylko nie da sie go otworzyc bo spacja mi sie tam zrobila ;/ ale to jest ta sama ;)

Gość chceczyniechce
Noooo, teraz widzę :) Nie umiałam otworzyć, bo oglądam na komórce i nie umiem skopiować i wkleić :) No ale skoro to ta sama to hehehe, ja bym ją wybrała :) piękna jest.

Gość akumamatata
Powiem Ci szczerze ze takze myslalam o czyms takim jak ta pierwsza pokazalas (tylko oczywiscie nie z tym kwiatem) ale nic takiego na allegro nie znalazlam;/ w takim modelu sa tylko typowie biale suknie slubne :(

Gość akumamatata
chceczyniechce- ta ostatnia takze mi sie podoba (wybieralabym chyba pomiedzy ta 1 a ostatnia ktora zaprezentowalam) tylko ta gora troszke mi sie nie podoba:( te niby luski czy co to.. nie wiem jak to nazwac ;D

Gość akumamatata
ooooooooodpada! ;] ksiadz by mnie chyba nawet do kosciola nie wpuscil :D

Gość akumamatata
ładna, ale szczerze? myslalam o czyms tanszym ;-)

Gość akumamatata
obawiam sie ze tej drugiej grubo bym wygladala;/

Gość akumamatata
haha zajebista! ;D