Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akumamatata

chrzest i swoj slub. ktora sukienka? doradzcie

Polecane posty

Gość Panikara jakich mało
Ta ostatnia propozycja chceczyniechce bije wszystkie i nie wiem jak Was, ale mnie powaliła :D W sumie to autorko nie przepłacaj, ja Ci moją piżamę odsprzedam taniej, a ładniejsza :P

Gość chceczyniechce
Ta ostatnia właśnie też powaliła mnie swoja ......skromnością :D Ja bym chyba wybrała itak tę z łuskami :D No, łuski trochę nie wiadomo jakie będą w rzeczywistości - ale może ciekawie to będzie wyglądać ;)

Gość akumamatata
w poniedzialek ide do sklepu! :D

Gość do autorkiiiiiiiii
Ani sukienka ani nic nie ejst tak wazne jak dobre przygotowanie do małżenstwa.Co ci z sukienki jesli Bóg nie jest ważny w Twoim życiu,,niejedna myslala ze zycie po slubie to bajka a wierz mi NIE JEST BAJKA :O.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
Kochana miałaś dobry pomysł a dziewczyny zarzuciły Cię linkami z wieśniackimi targowymi kieckami....to nie jest powiedziane, że na ślub cywilny musi być strojna, bazarowa kiecka z tiulem....sukienka Asos mają klasę, podkreślają sylwetkę i są idealne na taką uroczystość. Szukaj sukienki tej firmy w kolorze ecru, długość do kolan, do tego proste szpilki na delikatnej platformie w jednolitym kolorze, mała kopertówka, ładnie skrojona marynareczka i broń boże kok z kwiatuszkami- bleeeeeee. Bardziej luźno spuszczone, naturalne włoski i delikatny makijaż..powodzenia.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
aha i do autorkii...jestem rok po ślubie i jest lepiej niz w czasach narzeczeństwa, nie pitol tu takich głupot...związek zależy od ludzi a nie od durnych stereotypów...