Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna chudzinka

Witam, co sadzicie o takich osobach ktore za bardzo sie chwala,...

Polecane posty

Gość czarna chudzinka

jak sobie z tym radzic, ja nie lubie sie chwalic, przechwalac, ale znam taka osobe ktora tak ma, no i zeby jeszcze byla nie wiem jaka fajna, czy ladnaa :) najczesciej sie chwali o chlopakach... kurcze to jest nudne niby sie przyjaznimi ale ilez mozna sluchac, dodam ze jest jzu dawno pelnoletnia jakies argumenty, podobna sytuacja, ktos cos doradzi? Bede wdzieczna

Gość dżungla miedzynogami
mam podobną sytuacje, koleżanka jest gruba i ma twarz jak gremlin, a ciągle uważa sie za miss, jakis chlopak na nas patrzył tzn na mnie , ale to dlatego że mówilam pod nosem :D a ona "a skad wiesz że na ciebie patrzył, moze na mnie" taka zapatrzona w siebie :o co jakis chlopak jej powie cześć to ona mówi że to jej amant.... :o

Gość czarna chudzinka
widzisz i to jest nabardziej wkurzajace, kurcze ja nie wiem jak sobie z tym radzic, ja nikomu nie zazroszcze czy kogos ma czy nie ma :P a ta sie chwali itd.... rozumiem Cie kolezanko wyzej

Gość czarna chudzinka
hehehe :D jak jeszcze raz sie pochwali to ja tez sie bede chwalic :D

Ja miałam takiego kolege. Też wszystko miał, był idealny, i wiecznie zmyślał. I za nic w świecie nie dał sobie przetłumaczyć że pierdoli ZPP. np. ja miałem garnitur na mature za 3500tys a jego matka na herbate lepszą nie ma :o

Gość czarna chudzinka
no dobra ale powiedzcie jak sie przed tym bronic? cos zeby zamurowalo hmmmmm

Gość o ja pier
NADĘTE BUFONY :D

Gość o ja pier
Mój znajomy ( widujemy się tylko w piątki) jak schudł, to co piątek przychodził do mnie i chwalił się jaki to on teraz jest szczupły i piękny 😭 NIe wytrzymałam "Czy każdy grubas jak schudnie jest tak upierdliwy jak TY " Po tym tekście już przestał :classic_cool:

Gość czarna chudzinka
heheh i dobrze mo powiedzialas ;) ale ja bym chciala jakies rady dotyczace :D kolezanki hehe