Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alitol z gdyni

Wywaliła mnie z grona znajomych na fb

Polecane posty

Gość alitol z gdyni

Miałem bardzo fajną koleżankę, mężatkę, ale bardzo sie przyjaźniliśmy. Tak z 3 tyg temu pokłóciliśmy się, myslalem że to babskie humory i jej przejdzie. jednak nie przeszło, nie odezwala się a dzis wywaliła mnie bez słowa z grona swoich znajomych na fb. Co mam z tym zrobić, zapytac jej sie dlaczego? czy takie zachowanie jest w porządku?

Gość psssssssst
Widocznie duzo sobie nagrabiles. Wcale jej sie nie dziwie,ze to zrobila.Poprostu ma cie dosc!

Gość alitol z gdyni
Ma męża, ale jej sie z nim nie układa i to mnie zawsze sie na niego żaliła, a poza tym podkreslała, że ceni sobie naszą przyjaźń i ma do mnie zaufanie. Nigdy jej nie zawiodłem.

A zdugiej strony - co to za kobieta, która żali się na fb na swojego męża i szuka oparcia w kimś, kogo nie zna z widzenia ? Obawiam się, że nie prezentuje niczego godnego uwagi.

Gość fdffgfddggfgd
Według mnie ona oczekuje do Ciebie, żebyś teraz pisał, prosił, błagał, przepraszał, bo to ją podbuduje. Nie rób tego :)

Gość alitol z gdyni
Ale my sie znamy w realu! Poznalismy sie kilka lat temu w pracy i sie zakumplowalismy. Żaliła mi się na męża podczas naszych spotkań w realu a nie na fb!

Gość alitol z gdyni
Tzn mam sie do niej nie odzywać?

Gość alitol z gdyni
Już nie pracujemy razem, kiedys pracowaliśmy. Mnie jest szkoda,ja nie chce sie na nią gniewać.

Gość alitol z gdyni
ale myslę, ze ona bardziej cierpi niż ja... myślę tylko dlaczego mnie wywaliła???