Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszaka27

czy istnieje jakie kolwiek prawdopodobieństwo że może wyniknąć z tego ciąża?

Polecane posty

Gość uszaka27

mam rozregulowany cykl, w lutym miałam okres 24, ostatni miałam 28 marca, z moich obliczeń wynika że okres spóźnił mi się kilka dni, wczoraj kochałam się z narzeczonym , skończył w środku, czyli był to 5 dzień cyklu więc raczej prawdopodobieństwo ciąży jest znikome nawet jeśli plemniki przetrwały by?? proszę o rady.

Gość ChlopekRoztropek
regularnosc cyklu oceniasz na podstawie dwoch tylko ? Wczesniej mialas regularne cykle?

Gość uszaka27
w styczniu miałam 28, w grudniu 29, listopadzie 2 i 30, a w październiku 5 wiec??

Gość uszaka27
nikt nic nie odpowie?

Gość nesvitka
Mam problem.. Prosze o nie pisanie jaka jestem nieodpowiedzialna itp. bo nie po to zwracam sie do Was z prosba...i mam nadzieje ze mi pomozecie a wiec mialam 7-dniowa przerwe, powinnam wziac pierwsza tabletke z nowego opakowania ( novynette) zrobilam to dopiero razem z ta druga ktora powinnam wziac tego dnia. trzecia i czwarta tabletke pominelam - o czym sobie uswiadomilam jak chcialam wziac piata tabletke i wzielam dwie nastepnego dnia tez wzielam dwie ale kolejnych dwoch rowniez zapomnialam i wzielam je jak sobie o tym przypomnialam i pozniej kolejna. Dodam ze w miedzy czasie byly pelne stosunki bez zabezpieczenia - pierwszy zaraz po 7dniowej przerwie wtedy kiedy mialam wziac pierwsza tabletke , kolejny gdy zapomnialam wziac czwarta, i dzis.. jakie mam w szanse na dzidzie ? tabletki odstawilam zeby nie narobic sobie klopotów. Dodam ze od roku bralam je regularnie.

Gość nesvitka
gubjrt - jesli potrafilabys/ potrafilbys czytac to napisalam ze prosze o nie mowienie mi jaka jestem - bo wiem ze zrobilam blad, nie jestem tu po to aby takie osoby jak ty pisaly o mnei takie rzeczy - i nie jestem niepelnosprawna umyslowo.

Gość nesvitka
hallo