Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losiaaa

pomocyyyy nie wiem co się dzieje

Polecane posty

Gość losiaaa

Pisałam tu wczoraj, proszę, zajrzyjcie http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=4789376 . Dziś znowu miałam ten śluz: żelowy, galaretkowy, przezroczysty. I wiem, że piszę jak gówniara, ale wiecie czego się boję?! Od kilku dni odczuwam w brzuchu takie stukanie, jakby kopniaki, caly czas myslalam, ze to spowodowane jest niestrawnością, ale przez ten śluz boję się, że może jestem w ciąży. Okresy mam normalnie, ale naczytałam się o @ w ciązy. Od kilku dni intensywnie ćwiczę i jeśli okazałoby się że jestem w ciąży to może zaszkodziłam domniemanemu dziecku :( Kłują mnie też jajniki, ale często tak miałam. Innych ciążowych objawów niedostrzegłam. Wiem, może i jestem IDIOTKĄ, ale strasznie, naprawdę strasznie się boję. Ten śluz dziś został mi na majtkach. BŁAGAM WAS ODPISZCIE !

Gość hueehueeehuee
z jednym sie zgodze, masz racje,jestes idiotką ;]

Gość losiaaa
Fajnie, że się ze mną zgadzasz...heh, ale szczerze nie jest mi do śmiechu! Zwłaszcza jak przeszukując google wpisywałam "żelowa wydzielina" to wyskakiwały mi informacje tylko na temat......CZOPA ŚLUZOWEGO :O i wpisałam to w google, przejrzałam grafikę i to jest coś podobne do tego czopa śluzowego, tylko mniejsze i przezroczyste:O

Gość losiaaa
Bardzo, ale to bardzo proszę Was o odpowiedzi

Gość losiaaa

Gość patka666
Wydaje mi sie ze jestes w ciąży i to pewnie jakis 8 tydzien tez tak miałam uwazaj na siebie i powodzenia.

Gość alloha z Hawajów
W 8 tygodniu kopniaki??? Na głowe Ci padło? Taka wydzielina to nic niepokojącego. Jeśli odczuwasz jeszcze jakieś inne dolegliwości i ten sluz nieładnie pachnie idz do lekarza. jesli nie to ok A czop śluzowy.... tuć przed porodem wychodzi, podejrzewasz 9 miesiąc? :P

Gość losiaaa
alloha z Hawajów Właśnie boję się tego, że od tych moich intensywnych ćwiczeń, jeśli naprawdę byłabym w ciąży, doszło do poronienia :O Ja takie coś widzę u siebie pierwszy raz, wiem jak wyglądają moje wydzieliny z dróg intymnych, ale nigdy nie było takiej 'konsystencji" może śluz to nawet złe określenie, to wyglądało, jak żelowa, gruba nitka, pasek.

Gość alloha z Hawajów
okres masz normalnie? Mi to tak prawde mówiąc przypomina tzw "kisiel" w majtkach który ma się na myśl o jakims wyjątkowo przystojnym facecie :D

Gość losiaaa
heh alloha "kisiel w majtach" poprawiłaś mi tym humor trochę:) Co do okresu to trochę rozregulował mi się ostatnimi miesiącami cykl, ale to 2-3 dni. No i ta wydzielina nie przypomina kiślu, ani takiej wydzieliny, która produkowana jest przy miłosnych uniesieniach, tylko taki cholera, ciężko wytłumaczyć, ma zwartą konsystencje, no jak żelka...

Gość alloha z Hawajów
losiaaa, powtórzę, jeśli masz jakieś wątpliwości to musisz iśc do lekarza. Nikt nie zdiagnozuje jakiejś choroby na kaffe. Trzymaj się i nie zamartwiaj się! Acha, i nie martw się o poronienie. A jeśli martwisz się domniemaną ciążą po prostu kup w najbliższej aptece test ciążowy i rozwiejesz wątpliwości. Jeśli chodzi o poronienie, to nie żaden śluz a krew wypływałaby z pochwy. Więc ok.