Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losiaaa

wejdz, moze mi pomożesz

Polecane posty

Gość patka666
Wydaje mi sie ze jestes w ciąży i to pewnie jakis 8 tydzien tez tak miałam uwazaj na siebie i powodzenia.

Gość losiaaa
Cholera wiem, że nikt na 100% nie odpowie mi czy to ciąża czy nie, ale tak strasznie się boję, bo w ogóle o siebie nie dbałam, palę papierosy, piłam trochę alkoholu, źle się odżywiam, nie przyjmuję żadnych witamin itp. Ciąża by mnie nie przeraziła, ale przeraża mnie to, że mój organizm nie jest na nią przygotowany, aż mi się płakać chce :(

Gość baaaaardzo prosze
ile razy jeszcze założysz ten durny temat? masz normalne okresy, to po co panikujesz? na podstawie śluzu nikt ci nie powie czy to ciąża, czy nie. Może masz jakąś infekcje, skąd my możemy to wiedzieć. Zrób test, to sie upewnisz, że to nie ciąza. I wybierz sie do lekarza.

Gość losiaaa
baaaaardzo prosze Wiesz co, gdybym sama nie była w takiej sytuacji i ktoś założył taki temat, to pewnie odpisałabym tak jak ty, ale ja poprostu sr.m się ze strachu i czekam na jakąkolwiek odpowiedź :( Dziś nawet nie mam jak po test pojechać, a do lekarza najwcześniej w poniedziałek więc do tego czasu pozostaje mi ... panika :/

Gość baaaaardzo prosze
ok, ale dlaczego tak boisz sie ciąży? przecież masz normalne okresy. TYlko na podstawie sluzu?? Z tego, co mi wiadomo, w ciązy nie ma galaretowatego śluzu, tylko biały, mleczny. I nie nakrecaj sie, bo to nie ma sensu.

Gość losiaaa
Biały śluz też mam, taki mleczny,ale mam go od zawsze, tak że tym się nakręcać nie będe. Tylko to coś żelowate strasznie mnie dziwi..